| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 19:38 Заглавие: Човки за поялник |
|
|
Интересува ме от къде мога да купя човки за поялник ZD-900M (това пише на човката)Поялника е на станция за запояване LUKEY852D+.Поялника се види марка HAKKO (japan) _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 19:47 Заглавие: |
|
|
Тук в магазина на Пасат има сям секис човки .И кухи вътре и с цяло стебло и с различен размер и са по лев лев и нещо _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 20:09 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | Тук в магазина на Пасат има сям секис човки .И кухи вътре и с цяло стебло и с различен размер и са по лев лев и нещо |
Иване то човки бол ама мене точно такива ми трябват.Ще видя в нашия Пасат тука ама ме съмнява да има _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 20:22 Заглавие: |
|
|
Именно това исках да ти кажа .Има два вида на единия вид нагревателя се вкарва в човката а на другия вид човката се вкарва в нагревателя. Върхът на човките е направен от някакъв друг материал бързо нагрява. Отделно има с най различни по дебелина върхове и аз без усилие си ги пригаждам към поялниците си. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 9:50 Заглавие: |
|
|
Можеш ли да я снимаш.Тука в Конрад при Братан има накрайници с доказан произход и качество  _________________ Иво Банов |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 12:30 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | Можеш ли да я снимаш.Тука в Конрад при Братан има накрайници с доказан произход и качество  |
В понеделник ще сложа снимки _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|