| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 21:31 Заглавие: MW samsung |
|
|
Модела е М745,но това едва ли има значение.99 процента съм сигурен,че проблема и е магнетрона,но понеже в момента нямам за проба,все пак да споделя.Беше пробил ВВ диода.След замяната,след 1 минута работа "прицърка"/към маса/ единия от кабелите към магнетрона.Подмених буксата и пак проба.След 20-ина секунди "прицърка" около кондензатора.При откачен магнетрон,ВВ-блока се държи нормално/появява се искра след кратковременно включване/ и прицърквания няма.По време на първата минута работа товара/около 300 млл. вода/ остана студен.
ПП-Скоро не съм купувал магнетрони.Тази печка е 800 вата.Дали си заслужава да се търси и от къде.
Пропуснах да кажа,че изолацията/на входа на магнетрона/ и антенката са добри.Слюдичката също е на ред/все пак пробвах без нея/Отопление към магнетрона-ОК.
Последната промяна е направена от helios на Пон Фев 05, 2007 21:37; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 21:37 Заглавие: Re: MW samsung |
|
|
| helios написа: | Модела е М745,но това едва ли има значение.99 процента съм сигурен,че проблема и е магнетрона,но понеже в момента нямам за проба,все пак да споделя.Беше пробил ВВ диода.След замяната,след 1 минута работа "прицърка"/към маса/ единия от кабелите към магнетрона.Подмених буксата и пак проба.След 20-ина секунди "прицърка" около кондензатора.При откачен магнетрон,ВВ-блока се държи нормално/появява се искра след кратковременно включване/ и прицърквания няма.По време на първата минута работа товара/около 300 млл. вода/ остана студен.
ПП-Скоро не съм купувал магнетрони.Тази печка е 800 вата.Дали си заслужава да се търси и от къде. | Според мен си е магнетрон. Ремонта е не целесъобразен.  |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 23:00 Заглавие: |
|
|
Магнетроните на самсунг много често така си прекъсват.Най често се разбира като свалиш капачката на вълновода и си му личи как е прегрявал или ламелите се разлопват. Под 45 лв. магнетрон още немога да намеря. _________________ Иво Банов |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 13:59 Заглавие: |
|
|
Постни снимка на магнетрона или кажи поне модела и разстоянието между болтчетата му за захващането-може да имам някакъв дето да ти свърши работа. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|