|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
doktora Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 15:51 Заглавие: Трябва ми интегрална схема |
|
|
Търся интегрална схема за 1 мой приятел. Пиша тук, защото не съм ного добър в търсенето, а той още по-малко и се надявамда ми помогнете.Интеграла трябва да е с двуполярно захранване оклко 40 волта, четири или два канала и мощност около 20 вата. Мерси предварително за помощта  _________________ Живота е игра,бъди игач, а не играчка!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 16:21 Заглавие: |
|
|
Докторе, какво трябва да прави тази интегрална схема. Усилвател ли е или е стабилизатор. По добре напиши какво сте намислили. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
ELEMENTAL Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 22:23 Заглавие: |
|
|
Предполагам, че търсиш усилвателни ИС, ама не си споменал какъв коефициент на нелинейни и хармонични изкривявания те удовлетворяват.TDA 1563,TDA 1564-2X25W; TDA 1565-2X40W имат горе долу добри параметри, ама искат еднополярно захранване(за други не се сещам в момента).Иначе ако искаш усилвател с много добри параметри и двуполярно захранване не е лоша идея да си направиш такъв с MOS транзистори (някои усилватели с MOS транзистори вадят звук като на лампов усилвател,който все пак си е класика в жанра).То и с някои усилватели клас D от серията ТDА става, ама ти си решаваш. _________________
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|