| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petiomalchev Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 21:22 Заглавие: Как да си отключа USB флаш паметта |
|
|
Имам USB флаш памет 512Мб но един приател се похвали че има страхотна криптираща програма на лаптопа си /която е от сфтуера на лаптопа, оригинална / Заключихме папката но след това не можахме да я отключим оставих я така след време флаша се запълни и аз опитах да изтрия някой работи но ужи излезе съобщение че флаща е заключен. Опитах се да го форматирам но пак излиза същото съобщение. Когато го включиш към компютъра се отваря нормално и можеш да копираш фаилове. Въпросът мие имали някъкъв начин да се форматира тази флаш или да я хвърлям. МОЛЯ ЗА ПОМПЩ....  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 14:12 Заглавие: |
|
|
| Сигурно трябва да включиш тази памет на компютъра, където си я заключил и със същата програма да я отключиш, ако си спомняш паролата.Можеш да пробваш да я форматираш с HPUSBF.EXE или с HPUSBFW.EXE, не не знам дали ще може. Първото работи под DOS. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 20:44 Заглавие: |
|
|
| Пробвах с HPUSBF.EXE но пак изписва че е защитена. На компютъра на коъто я заключихме пробвахме но нестава, бяхме заключили само един файл а не цялята флаш. Ако може да ми дадете жокер за някоя програма да я форматирам на ниско ниво. |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
|
|
 |
petiomalchev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 22:34 Заглавие: |
|
|
Оправих флашката влязох в сайта на производителя и там имаше специално за модела програма за форматиране /пробвах и с HPUSBF но не я форматира/ БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОМОЩА  |
|
|
 |
|