|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2007 18:31 Заглавие: TV "ELITE" 14ES34 |
|
|
Търся схемата на това малко "чудо". Проблема е следния: мой познат след 2 месечна употреба на този ТВ, установява че след известно време 15-20 мин. след включването започва произволно сканиране и автоматично запомняне на канали без неговата намеса. Уреда е закупен от "Технолукс" гр.Плевен, започва ходене по мъките- 4 пъти го връщат и казват че е готов без нищо да са направили. На 5 тия път казват пак че е оправен, но този път вече са загубили и дистанционното му.. Еххх балканска история. Та човека ми звънна, отказва се вече от гаранцията и от "гаранционните им ремонти" и ми го дава да го оправя, предполгам че е нещо с процесора и/или около него. Ако някой е имал подобен проблем, моля да сподели. Схемата също ми е нужна, намерих на модела ES31 във файлобменика, предполагам че е сходна но не съм сигурен. Утре "чудото" ще е при мен и е хубаво да се подготвя. Благодаря предварително! _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
todoran Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2007 19:20 Заглавие: |
|
|
Имам на 14ЕS33
Ако имаш състава можем да разберем
дали ще ти върши работа.
В пощата е. |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2007 20:06 Заглавие: |
|
|
| todoran написа: | Имам на 14ЕS33
Ако имаш състава можем да разберем
дали ще ти върши работа.
В пощата е. |
Благодаря на "todoran" за оказаното съдействие и предоставените материали  _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|