Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Какъв усилвател да си взема за колата :)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Lada_1200_GTR
Гост

МнениеПуснато на: Пон Фев 12, 2007 14:57    Заглавие: Какъв усилвател да си взема за колата :) Отговорете с цитат

добър ден! имам един не чак толкова сложен въпрос и търся прост отговор!
значи искам да си взема усилвател за колата но тъй като не разполагам с кой знае какви средсатва исакм да ме посъветвате кой от тия двата да избера
pioneer gm-x620 ili magnat hot rod 2000
искам ако може някой да ми даде информация за самите усилватели!за това дал иса с мосфет транзисотри защото аз иксам такива .... колко точно вата са рмс абе вобще всичко което може да се намери
на пайнера бушона беше 25 ампера а на магната 15 и двата са двуканални ... това означава че пайнера е по мощен нали ? и искам да питам дали това че усилватела е двуканален или четири канален се отразява на ампеража на бушона ? щот гледах и едно друго което беше с предпазител 60 ампера и ако някой може да ми каже как се смята доло горереалните ватове по ампеража на бушона Smile щото аз само това гледам тия буквички отгоре са пълна измама Smile
благодаря предварително !
Върнете се в началото
Lada_1200_GTR
Гост

МнениеПуснато на: Пон Фев 12, 2007 21:54    Заглавие: Отговорете с цитат

e dobre de tolkova li qnma edin da mi otgovori ve4e si vzeh usilvatel ne moje li nqkoj da mi kaje po kva formula se smqta tva ne6to s tiq amperi vzeh si edin thunder s dva bu6ona po 30 ampera dvukanalen navsqkade go davat 4e nominalnata mu mo6tnost e 2 po 100 wata na 4 oma i 2 po 200 na 2 oma. s mosfeti e ..... adi molq vi nqkoj da kaje dali tva naistian e 100 wata i ako znae formulata da ne se stesnqva da q kaje Smile aahhaha
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Фев 12, 2007 21:56    Заглавие: Отговорете с цитат

На кого се сърдиш? Evil or Very Mad
veskobx
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Usa

МнениеПуснато на: Пон Фев 12, 2007 22:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Два бушона по 30 ампера, 14x30x2=840W. Ако искаш по-голяма мощност тури по-яки бушони и сметай.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети