| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 13:35 Заглавие: Siemens MC60 не тръгва след patch |
|
|
Значи бях го моднал от 1.8 на 3.75 мб бях си сложил db/мерачка волтмерачка термометър и разни поукрасени икони и тей нататък и си работеше няколко месеца безупречно.И ония ден кой ме би по главата да го бъзикам още с някакъв пач за различно меню с v-klay (всички добавки с него съм ги правил) и след като се прехвърли всичко телефона не пали.Отмених пача пак не пали.Имах full back up слагам го пак не пали след тва дръпнах от siemens-club.ru един "C60_(Patched_bootcore)_2004-08-13_18-54-18_From_00(original)" сложих го и светва за малко издава онова бучене(характерното за сименсите) и угасва.Пробвах и с други фулл флашове пак светва избучава и спира.ПОМОЩ дано не съм го убил.
кабела ми е купен но май е менте на буксата на телефона ползва 2,3,4 пин и отива директно на ком букса без никакви елементи (това малко по спомен ) а телефонба не го разпознава като никакъв , но прехвърля данни. _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 14:55 Заглавие: |
|
|
Оправих го стана един чешки здраво моднат фулл флаш + unlock после и си запали от първия път обаче сега няма българско меню а това нямам идя как се слага помогнете  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 16:59 Заглавие: |
|
|
| Пиши коя вер. е сега телефона ще ти пратя ъпдеит или winswup за да му качиш бг. |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 19:27 Заглавие: |
|
|
sw wersion 10
мерси  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
|
|
 |