| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
нов Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 1:03 Заглавие: ?? сервизен за tv GranPrix stv370Hz |
|
|
| ако знае някой моля да помогне за сервизния режим на tv GranPrix <schneider> model STV370Hz 100Hz може да пишете на [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 7:23 Заглавие: |
|
|
шаси dtv101. Другото из нета  _________________ Иво Банов |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 9:05 Заглавие: |
|
|
Син и червен бутон от пулта едновременно натиснати.
С тях едновременно натискаш и Prog- и Vol+ от предния панел и пускаш от мрежовия ключ. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 0:47 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Син и червен бутон от пулта едновременно натиснати.
С тях едновременно натискаш и Prog- и Vol+ от предния панел и пускаш от мрежовия ключ. | Син и червен за 5 секунди - добре. Веднага след това Prog- и Vol+ и това добре. Но мрежовия ключ защо?  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 0:59 Заглавие: |
|
|
| vladimirstanoev написа: | | Bojilov написа: | Син и червен бутон от пулта едновременно натиснати.
С тях едновременно натискаш и Prog- и Vol+ от предния панел и пускаш от мрежовия ключ. | Син и червен за 5 секунди - добре. Веднага след това Prog- и Vol+ и това добре. Но мрежовия ключ защо?  |
Еми така си е по сервизно описание на всички нови Шнайдери.Спира са от ключа.Натиска червен и син от пулта,едновеременно с тях задържа и Prog- и Vol+ от панела и така като ги държи натиснати едновеременно тия общо 4 бутона го пуска от ключа.
Така го пиша,така го правя от години-така му и казвам.
Не съм пробвал на включен телевизор дали пак не става номера. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 1:09 Заглавие: |
|
|
Сигурно става и по твоя начин, но ще трябват трима души за влизане в сервиз . А другото може да си го направиш сам . |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 10:27 Заглавие: |
|
|
Той човека не е написал защо му трябва и от къде е, пък ние взехме да спорим с колко ръце се налива почерпката  _________________ Иво Банов |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 11:09 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | Той човека не е написал защо му трябва и от къде е, пък ние взехме да спорим с колко ръце се налива почерпката  |
Абе той да черпи пък ние и сами ша си наливаме.
Колега Станоев кат дойде Шнайдер ша пробвам и така.Не съм обърнал внимание-квот съм чел във сервизния бюлетин на Шнайдер-тва съм и правил-сигурно на над 1000 телевизора съм влязъл така по сложната процедура.Не че е нещо фатално де. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
нов Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 23:02 Заглавие: сервизен режим |
|
|
| Bojilov написа: | | bamze написа: | Той човека не е написал защо му трябва и от къде е, пък ние взехме да спорим с колко ръце се налива почерпката  |
Абе той да черпи пък ние и сами ша си наливаме.
Колега Станоев кат дойде Шнайдер ша пробвам и така.Не съм обърнал внимание-квот съм чел във сервизния бюлетин на Шнайдер-тва съм и правил-сигурно на над 1000 телевизора съм влязъл така по сложната процедура.Не че е нещо фатално де. | за съжаление още не мога да влезна в серв.реж. имам оригинално ду. пробвах и с ду909 с бутон tv който замества двата бутона-син и червен. ако някой се наема мога да снимам менюто на тв и да му го изпратя. тв не е със сивото меню. а на черен фон например настройките на картина и звук излизат на две страници и се сменят с повторно натискане на червен или син бутон. а основното меню излиза с два пъти [ i ] и после цветните бутони |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 23:43 Заглавие: Re: сервизен режим |
|
|
| нов написа: | | за съжаление още не мога да влезна в серв.реж. имам оригинално ду. пробвах и с ду909 с бутон tv който замества двата бутона-син и червен. ако някой се наема мога да снимам менюто на тв и да му го изпратя. тв не е със сивото меню. а на черен фон например настройките на картина и звук излизат на две страници и се сменят с повторно натискане на червен или син бутон. а основното меню излиза с два пъти [ i ] и после цветните бутони |
Я снимай че стана интересно.Ааа с какво е изграден телевизора-как му се вика процесора?Ако беше DTV101 трябваше да стане.
Я провай да натиснеш докато работи телевизора следната последователност от пулта-
Info-Mute-червен бутон-Exit _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|