| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
crazy-master Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 18:31 Заглавие: Търся схема на усилвател с поне 40W мошност |
|
|
Трябва ми схема на лесен за правене усилвател с поне 40 вата за да мога да захраня една басс каса,затова ако схемата е моно не е проблем
П.С.:Дано това което предлагате да се намира лесно по магазините и да не е с много високи цени,защото като изгори да не ме е яд много _________________ Не е важно какво мислят другите за теб,важно е какво мислиш ти за себе си... 
Последната промяна е направена от crazy-master на Нед Фев 11, 2007 21:18; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 19:35 Заглавие: |
|
|
http://www.silistra.bg/hamradio/magazine/rte-1993-04.djvu
На 5та страница има 50вата с TDA2030 (може да сложиш и братята му) и два външни транзистора.
Просто ,лесно и свири добре.
_________________ _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 6:57 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Bojilov видях я тази схема,но не ми харесва. |
Ами дай си критериите ,поради които не ти харесва ,да знае човек какво да ти предлага ! Или и ти самия не си наясно ,като много начинаещ !? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 15:01 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Цитат: | | Bojilov видях я тази схема,но не ми харесва. |
Ами дай си критериите ,поради които не ти харесва ,да знае човек какво да ти предлага ! Или и ти самия не си наясно ,като много начинаещ !? |
Хмм... по спокойно
Имам го този усилвател и затова неискам да го правя пак  _________________ Не е важно какво мислят другите за теб,важно е какво мислиш ти за себе си...  |
|
|
 |
vlaeff Нов потребител

|
|
|
 |
|