| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikig Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 17:33 Заглавие: СЪВЕТ ЗА УНИВЕРСУМ |
|
|
| МОДЕЛ FT8196 ШАСИ 11АК19В1>VESTEL ПРОЦЕСОР>SDA545XOTP-B13 НЕМОЖЕ ДА СЕ РЕГУЛИРА ЗВУКА САМ СЕ НАМАЛЯВА БУТОНИТЕ НА ПАНЕЛА НЕ РАБОТЯТ А ВСИЧКО ДРУГО МУ РАБОТИ ПАМЕТТА Е ЗАРЕДЕНА СЪС СОФТОЕРА ЗА НЕГО КУПИХ НОВ ПРОЦЕСОР НО С НЕГО НЕ ИСКА ДА ТРЪГНЕ НЕ РАЗПОЗНАВА ПАМЕТТА ВСЕ ЕДНО ЧЕ Е ПРАЗНА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 17:52 Заглавие: |
|
|
| nikig, какво пише все пак на новия процесор дето си купил? |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 17:54 Заглавие: |
|
|
А при разкачени изводи на процесора към бутоните пак ли намалява звука ? _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
nikig Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 18:03 Заглавие: |
|
|
| ДА ПРИ РАЗКАЧЕНИ БУТОНИ СЪЩО СЕ НАМАЛЯВА А НА ПРОЦЕСОРА ПИШЕ АБСОЛЮТНО СЪЩОТО КУПИХ ГО ОТ ФИРМА ПАСТ-Г>ОРЯХОВИЦА |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 18:14 Заглавие: |
|
|
| nikig написа: | | ДА ПРИ РАЗКАЧЕНИ БУТОНИ СЪЩО СЕ НАМАЛЯВА |
Нямам предвид разкачен бутон ,а крак на процесора.Ако схемата е същата като тази която е при мен това е 2 крак.Той отива на още няколко места , участва в "menu" . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
nikig Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 18:22 Заглавие: |
|
|
| НЕ СЪМ ГО ОПИТВАЛ ЗА 2-РИ КРАК СЕГА ЩЕ ОПИТАМ И ЩЕ ПИША ПАК |
|
|
 |
nikig Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 19:04 Заглавие: |
|
|
| НОЕЛ>ОТКАЧИХ 2-РИ КРАК И СПРЯ ДА СЕ САМОНАМАЛЯВА ПРЕДИ ГРАФИКАТА ЗА ЗВУКА СТОЕШЕ ПОСТОЯННО НА ЕКРАНА А СЕ ГА СЕ СКРИ И ЗВУКА СИ СТОИ КАКТО СЪМ ГО ОСТАВИЛ |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 19:20 Заглавие: |
|
|
| nikig написа: | | НОЕЛ>ОТКАЧИХ 2-РИ КРАК И СПРЯ ДА СЕ САМОНАМАЛЯВА ПРЕДИ ГРАФИКАТА ЗА ЗВУКА СТОЕШЕ ПОСТОЯННО НА ЕКРАНА А СЕ ГА СЕ СКРИ И ЗВУКА СИ СТОИ КАКТО СЪМ ГО ОСТАВИЛ |
Тръгвай по следите , по кръвта и търси към този крак или прекъснало съпротивление или ликажен диод , кондензатор....
Успех!
P.S. В момента схемата не е пред мен но ако не се оправиш ще погледна  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
nikig Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 19:44 Заглавие: |
|
|
| НОЕЛ>СПОРЕД ТЕБ ЗАЩО НЕ ИСКА ДА ТРЪГНЕ НОВИЯ ПРОЦЕСОР ОТ ЗАПИС НА ПАМЕТ ЛИ?КАТО ВКЛЮЧА БУТОНА ЗА ЗХРАНВАНЕ И ТОЙ ТРЪГВА БЕЗ СТЕНБАЙ СВЕТВА ДИОДА НО НЯМА ВИСОКО И ТХО-ТО НЕ РАБОТИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН СЕ ДЪРЖИ И СТАРЯ ПРОЦ.КОГАТО МУ СЛОЖА ПРАЗНА ПАМЕТ |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 19:51 Заглавие: |
|
|
Ако двата процесора са с еднакви надписи и стария работи без забележки би трявбало новия да не е нещо в ред , но няма да е първия на който пише едно , а на практика се оказва друго. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|