| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 22:03 Заглавие: Въпрос за BLAUPUNKT И HERTZ |
|
|
| Привет колеги. Търся инфо за официалните вносители на BLAUPUNKT И HERTZ за BG.Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 19:27 Заглавие: |
|
|
| Като че питах: Бил Клинтън кой чука в момента??? |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 19:46 Заглавие: |
|
|
| petrov написа: | | Като че питах: Бил Клинтън кой чука в момента??? | Ми иди на сайта на блаупункт и виж - там не може да не пише. Или изпрати Клинтън да види Може би няма да ти хареса, че няма официален вносител за България - ако въобще има такива, те са неофициални. Иначе Букурещ... |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 20:07 Заглавие: |
|
|
| Niakoi написа: | | petrov написа: | | Като че питах: Бил Клинтън кой чука в момента??? | Ми иди на сайта на блаупункт и виж - там не може да не пише. Или изпрати Клинтън да види Може би няма да ти хареса, че няма официален вносител за България - ако въобще има такива, те са неофициални. Иначе Букурещ... | Благодаря за инфото (на сайта нищо не пише за БГ) ама и аз това го знам.Май се оказва че за няма за БГ.Поздрави |
|
|
 |
|