| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 11:20 Заглавие: OPEL-SCANNER продава |
|
|
Поддържа всички Опели модел от 1987 до 2005 година. Няма CAN-BUS! Само K-L линия.
Цена 300 лева за устройство и софтуер. Кабели не се предлагат. Правите си ги сами. Схеми на кабелите и на самото устройство ще кача някъде до 1-2 дни.
Първите пет желаещи могат да си закупят устройството на цена 200 лева.
Спиди, Еконт по избор.
10 дни money back waranaty. Консултации не давам!
Софтуерът съм го качил в Яху групата ми. Регистрирайте се и го изтеглете. За съжаление е около мегабайт и половина и не мога да го кача тук.
http://f1.grp.yahoofs.com/v1/gMHSRfgChnWR_q1f6FEPvSGTM9JAa4TALq75y9WenN94AbN0AcKtLUu59Qbc0CeXFzS8cLTb2FG-2Dk1PZjxbw/OPEL-SCAN/AutoScannerOpel.exe
Довечера ще дам снимки на устройството и картинки от програмата в работа.
Всички устройства се тестват преди изпращане!
Моля въпросите на лично съобщение, на [email protected] или тук в темата. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
saaemo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 16:24 Заглавие: |
|
|
http://www.opel-scanner.com/about-r.html ако е това работи с обикновена к-линия
Цена 300 лева за устройство и софтуер
Кабели не се предлагат. Правите си ги сами.---БРАВО
Консултации не давам!---И ТУК БРАВО
или най добре да ти пращаме така по 300 кинта без нищо кво ще кажеш? _________________ Докато губиш нещо, не се знае какво печелиш
Поздрави Емо |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 23:24 Заглавие: |
|
|
Не, не е това. Друго е. Досега няма човек който да си е купил нещо от мен и да е съжалявал за похарчените пари. Ако не вярваш, питай  _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 9:08 Заглавие: |
|
|
Че вчера бързах за бачкане та не успях да допиша.
Мога да предложа кабели. Въпросът е кой ще плати например 60 лева за 3 кабела? Всеки ще предпочете да си ги направи сам. За да ги направя аз трябва да купя примерно поне по 100 бройки от OBD и от куплунзите за стария Opel. Значи 200 бройки по примерно 20 лева на бройка са 4000 лева. Затварям ги за половин година най-малко. И ти няма да го направиш. Отделно кабел, DB9, капачки, лепене и т.н. В такъв случай даже 60 лева ми малеят, а на всеки ще му се виждат огромно количество.
RS232 за 5 лева има на всеки магазин, но ако това събаря бизнеса мога да го добавя безплатно.
Софтуерът. Ми аз не съм луд да мъжа и да продавам нещо което работи с обикновена К-линия. Прикачвам схемичката за справка. Отбележете наличието на процесор и факта, че сигналите към K и L линийте минават през него и няма директна връзка с COM порта на компютъра.
Консултацийте. Устройството работи. Ако не се справяш с него или не ти е нужно го връщаш неотваряно и си получаваш парите. Разходите за куриера са си за твоя сметка в едната посока. В другата са за моя. 10 дни е предостатъчен срок за да го пробваш. Консултации по отношение на ползването му не мога да дам защото това е друга тема която касае вече ремонта на колата, а не четенето на грешки и параметри в реално време и проверка на изпълнителни устройства. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 16:08 Заглавие: |
|
|
Качи една снимка от декстопа. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 17:05 Заглавие: |
|
|
Дай мейл да ти пратя много снимки, че с това ограничение от 50 К си е смърт. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 22:34 Заглавие: |
|
|
Малко може да се лепите на промоцията. 10 бройки 2313 записани с необходимото по обем и съдържание за работа с програмата опел скенер се предлагат накуп или максимум на 2 половинки. Предложения с цени на лична. Аз нови платки ще имам след 2 седмици и до тогава може някой ентусиаст да "насити" пазара с laser made PCB's. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|