| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Пламака Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 18:14 Заглавие: Търся схема за монитор LG F700P ако някои може да помогне |
|
|
| Ремонтирам едно мониторче, LG F700P което било спряло да вади сервизните менюта (за реголиране на яркост, контраст и др.) и в последствие е спрял въобще да тръгва. Единия проблем, е че е повреден чипът на видеоусилвателите и дава на късо захранването, но ми се иска да разбера каква е схемата на изпълнение мехду процесора и видеопроцесора та затова си стрся схемата. Ако някои я има ще сум му задължен ако помогне! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 18:40 Заглавие: |
|
|
| Освен че я има във файлообменника някой и да иска да ти я прати как да го направи |
|
|
 |
Plamaka Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 19:37 Заглавие: :) |
|
|
| ами съжалявам ама за пръв път ползвам порума и не проявих добра съобразителност! За напред ще имам предвит някои неща:) това е e-maila ми [email protected] евентуално ако някои реши, че иска да я прати |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 19:41 Заглавие: |
|
|
| Ако пък ти решиш да си я дръпнеш сам, може да го направиш от тук както вече те посъветваха. |
|
|
 |
Plamaka Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 19:59 Заглавие: :) |
|
|
| Ами 10х Ви намрих това което ми трябва! Занимавам се с електроника, от много време ама съм малко старомоден и затова толкова късно се включвам във форума, но нищо сега се регистрирах и ще взимам по деино участие. А и разполагам с доста матеряли с които мога да стм полезен на някого. това е от мен |
|
|
 |
|