Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мога ли да сменя цвета на дисплея на автоCD

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pit55
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 22, 2007 13:27    Заглавие: Мога ли да сменя цвета на дисплея на автоCD Отговорете с цитат

Приятели здравейте,
нов съм във форума и познанията ми по електроника са много бедни , затова моля да ме извините ако въпросът ми е глупав.
Ето го и него: Купих си автоCD, дисплея е със оранжев фон а символите са черни. Всички уреди по таблото на колата светят оранжево, възможно ли е да се направи така, че да се обърне цвета- тъмен фон с оранжеви символи.
Модела на ЦД-то е daewoo AGC-5220

Благодаря ви за отговорите Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Чет Фев 22, 2007 13:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Оранжевото сигурно идва от осветлението на дисплея , можеш да смениш цвета като смениш диода който осветява дисплея , но да накараш символите да светят сигурно няма да успееш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети