Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Моля за съвет относно компютъра ми......

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Popov
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Окт 31, 2004 17:13    Заглавие: Моля за съвет относно компютъра ми...... Отговорете с цитат

Имам проблем с компютъра ми. От доста време забива от само себе си. Дори ако не се работи на него. Вече се страхувам да пиша текстов документ без да сейвам на всеки 5 мин. Процесора е 1,2 Мхц Дурон. Гледах дали не се охлажда достатъчно, но предполагам не е от това. Някой би ли се наел да ми обясня от какво може да е това. Дали е хардуерен проблем или софтуерен. И какво да предприема. Моля пишете ми на пощата ако имате някакъв съвет в предвит [email protected]

Благодаря на всички, които вземат отношение по проблема ми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 6:26    Заглавие: Duron 1.2 Отговорете с цитат

Дай малко повече информация -какво ти е дъното,захранването,направи ли тестове на паметта,настройки на паметта и т. н.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети