|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
k.k.j Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 11:54 Заглавие: търся igbt транзистори и феритни съцевини |
|
|
моля дайте ми някой линк . смятам да пробвам една схема на електрожен инпулсен ,но схемата е руска _________________ homeostat na e6ib |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELEMENTAL Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 2:25 Заглавие: |
|
|
Провери на:
www.constructor.bg за транзисторите, а пък за ферита дай малко инфо, защото феритни магнитопроводи с голямо сечение малко трудно се намират. _________________
 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 12:57 Заглавие: |
|
|
Имам едно кашонче 50 на 50см пълно с феритни сърцевини-Ш-образни,тороиди и "броневи"-най-малките са с габарити около 1см,най-едрите 10-15см,на някой ако му трябват се продава цялото кашонче за 30лв.
Моля с излишни въпроси "Ама има ли точно с такива габарити и такава магнитна проницаемост?"-да не ме занимавате-Продават се само всичките накуп-както са така -няма да си правя труда да ровя за едно феритче и да чета колко му била проницаемостта и да му меря габаритите. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|