| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Pesho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 7:32 Заглавие: TV смущаване |
|
|
| Дайте схема на ВЧ смущаващо устройство, което да блокира телевизор, приемащ ефирно, на около 15 метра от мен, че не може да се мигне цяла нощ. Няма DVD към него. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 8:21 Заглавие: |
|
|
Кафемелачка или сешуар с премахнати филтрови кондензатори  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 14:32 Заглавие: Телевизор |
|
|
| Не се знае телевизота с какво захранване и с какви филтри. Също не се знае дали е от същият токов кръг на таблото долу. Наи-добре е да се направи с ВЧ смущения. Имам някъде такива схеми, ако успея да ги намеря довечера ще ти пратя някоя. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 15:28 Заглавие: |
|
|
Едно транзисторче с няколко пасивни елемента. Елементарно. От 10 - 15м. може и до черен екран да го докара. 50м. за загуба на цвят, звук и черти, които доста да затруднят гледането. Като ученик си играехме с подобни неща.
Продават разни "радиомикрофони" китове по доста подобна схема. Трябва само да се смени честотата. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 18:51 Заглавие: |
|
|
Да прав е Филипов така е по-мръсно Навремето и ние правихме едни предаватели от една руска схема и ги вкарвахме в западния диапазон на радиото 87-108 И като бутахме тримера и индуктивностите отсрещния блок комшията от 3 етаж постоянно ставаше и настройваше "Радугата" (който е по- млад и не знае това е най-тежкия телевизор от поредицата УЛПТ ) Доста отдавна беше  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 19:49 Заглавие: |
|
|
| Едно време нямаше кабелна , нямаше SAW , ползваше се симетричен кабел и т.н. В момента за да смутиш телевизионен сигнал ще ти трябва бая мощност ( искам да кажа че с един транзистор няма да стане - според мен ) |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 22:30 Заглавие: |
|
|
Една идейка от братушките :
"В данной статье приведено описание направленного СВЧ излучателя большой мощности, позволяющего проводить тестирование радиоэлектронных деталей и устройств на устойчивость к мощным электромагнитным импульсам. В качестве генератора используется магнетрон мощностью 1квт (RMS режим) на частоту 2.458Ghz, излучение фокусируется при помощи офсетного параболического зеркала диаметром 1 метр.....
...Для создания СВЧ колебаний требуемой мощности используется легко доступный магнетрон марки Samsung OM75P, от бытовой микроволновой печи...."
хич не си поплюват братушките
http://www.high.h1.ru/energy/em/2/index.htm

Последната промяна е направена от After_Dark на Съб Фев 03, 2007 9:48; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 23:00 Заглавие: |
|
|
| Егаси, тва като пусне да излъчва, не знам къде трябва да се криеш. |
|
|
 |
Pesho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 12:27 Заглавие: |
|
|
| Отговарям на toltec - въпросният телевизор приема трите ефирни програми със стайна антена, чучната върху него. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 13:01 Заглавие: |
|
|
Според мен да се замърсява ефира не е редно.Този сигнал ще смущава т.в. то не само на идиота който гледа с усилен до край звук посреднощ но и на съседи дето си гледат мирно и тихо.Особенно това с магнитрона може би е и наказуемо.Мисля че проблема по би се решил в личен контакт /в различните му форми/  |
|
|
 |
|