| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 13:24 Заглавие: Таимер |
|
|
Колеги , срещал ли е някой готов таймер който да управлява последователно 6 консуматора / евентуално повече / , в определен ред и възможност да се прескачат някои от консуматорите. Времевите интервали трябва да са от приблизително 1 - 10 мин. Важно е да изрежда предварително зададените консуматори един след друг , всички или предварително избраните . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 17:16 Заглавие: Re: Таимер |
|
|
| Noel написа: | | Колеги , срещал ли е някой готов таймер който да управлява последователно 6 консуматора / евентуално повече / , в определен ред и възможност да се прескачат някои от консуматорите. Времевите интервали трябва да са от приблизително 1 - 10 мин. Важно е да изрежда предварително зададените консуматори един след друг , всички или предварително избраните . |
Това може да стане само по поръчка . Ако си заинтерсован потърси ме на ПМ или ICQ |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 17:34 Заглавие: Re: Таимер |
|
|
| valioman написа: |
Това може да стане само по поръчка . Ако си заинтерсован потърси ме на ПМ или ICQ |
С поръчката е ясно лошото е че съм ограничен във времето. Ако клиентите приемат предложението ми отпада варианта , ако не са съгласни тогава ще те потърся . Благодаря! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
dasho Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 17:55 Заглавие: |
|
|
| С Logo на Сименс не става ли,зависи все пак финансово ограничение дали има. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 18:42 Заглавие: |
|
|
За сега съм се спрял на варианта 6 независими таймера които управляват консуматорите в реално време. Всеки от тях има 6 програми така че ако е цикъл ще може да се повтаря 6 пъти. А и ще има възможност за "отложен стар " или цикъл в определен ден от седмицата . Програмирането ще е малко по трудно но веднъж направено след това няма да има проблем . Това ми хрумна на прима виста. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
ganevec Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 18:53 Заглавие: |
|
|
даи повече информация как трябва да е последовтелността веднага ли започва следващия цикъл какво трябва да се постигне (точност)
какво трябва да управлява |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 19:11 Заглавие: |
|
|
Ами то няма кой знае каква подробност . Това е камера която има 6 осветителни/ инфрачервени / тела , около 1000-1500 вата едното. Трябва да се включват и изключват в зависимост от това какво има вътре . Разположени са по две на дългата и по едно на късата страна / размерите на камерата са приблизително 3 / 2 / 2 метра /. Може да се наложи да работят две по две или три по две , или едно по едно в затворен кръг. Принципно в един цикъл няма пауза , щом изключи едното веднага включва другото. Времената за работа са от 1 мин до около 20-30 мин. за тяло или група тела . Ако се наложи изпълнения цикъл може да се повтори няколко пъти.
P.S. камерата не съм я виждал , не е в България . От мен се иска да направя таблото с управлението , свързването ще го правят там на място. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 15:13 Заглавие: |
|
|
Закривам темата. Таймерите които са на пазара и работят в реално време ще свършат чудесна работа.Много добра изработка и дават почти неограничено поле за действие  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|