| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 17:39 Заглавие: как се въвежда кода на blaupunkt |
|
|
| blaupunkt boston CC-20 това е което пише на касетофона, ако някои знае кои копчета трябва дас е натиснат за да мога да въведа кода моля да ми каже благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
|
|
 |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 22:38 Заглавие: |
|
|
| не го намерих в немските автомобили, а и на касетофона не пише да е от някоя маркакола.Ето как изглежда касетогона http://molotok.ru/catalog/lot/13750895/ |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 23:02 Заглавие: |
|
|
| Кода се въвежда с цифрите от 1 до 4 и се потвърждава с "^" . С цифрата едно можеш да сложиш единица или да я махнеш. Кода може да бъде от 000 до 1999. |
|
|
 |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 21:35 Заглавие: |
|
|
| немога да го въведа кода показва ми само три черти --- и не мога да напиша никаква цифра с бутоните, затова си мисля, че може да се натиска комбинация от бутони преди да се въведе кода, понеже съм виждал подобен касетофн на които се задържаха два бутона и тогава започват да мигат чертичките за да се напиче кода с цифрите, но този модел е друг и не мога да напиша нищо |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 22:20 Заглавие: |
|
|
| grigor написа: | | немога да го въведа кода показва ми само три черти --- и не мога да напиша никаква цифра с бутоните.... |
Трите черти мигат ли? За да въведеш кода чертите трябва да мигат. Ако не мигат значи че е блокиран от въведени грешни кодове. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 22:29 Заглавие: |
|
|
| Dobri написа: | | grigor написа: | | немога да го въведа кода показва ми само три черти --- и не мога да напиша никаква цифра с бутоните.... |
Трите черти мигат ли? За да въведеш кода чертите трябва да мигат. Ако не мигат значи че е блокиран от въведени грешни кодове. |
Тук чертите показват че е блокиран .Не мигат никога(както при Форд например.В нормално положение пише"Cod".При блокиран-"---" _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 22:47 Заглавие: |
|
|
Бай Тишан е прав. Отдавна не ми е идвала такава антика и съм започнал да забравям. Писах по памет но явно вече и тя ми изневерява. може би е от ЕГН-то.  |
|
|
 |
nick_s Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 18:30 Заглавие: |
|
|
| Включи го и изчакай няколко минути , трябва да изпише "cod" , тогава въвеждай кода . Не помня колко се чака , но на някой модели - до час . |
|
|
 |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 17, 2007 0:59 Заглавие: |
|
|
| малеее маи положението на касетофона е сериозно зле, ще пробвам с чакане, но едва ли ще свъши работа, май е по-добре д ами кайете как се разкодира. Благодаря за информацията! |
|
|
 |
|