|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 8:25 Заглавие: Автокасетофон FORD 500NE |
|
|
| Касетофона е с известен код и не е болкиран. Не му дейстстват обаче никакви бутони освен включването. Изписва CODE- - - - и толкова. След презапояване на микропроцесора клавиатурата проработи. Позволи ми да му вкарам код и всичко беше нормално. Половин час работа и бутоните пак отказаха(всички). Увеличаването и намаляването обаче, както вкл. и изкл. работеха. Ще съм благодарен за идеи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 19:57 Заглавие: Re: Автокасетофон FORD 500NE |
|
|
| ilian_cho написа: | | Касетофона е с известен код и не е болкиран. Не му дейстстват обаче никакви бутони освен включването. Изписва CODE- - - - и толкова. След презапояване на микропроцесора клавиатурата проработи. Позволи ми да му вкарам код и всичко беше нормално. Половин час работа и бутоните пак отказаха(всички). Увеличаването и намаляването обаче, както вкл. и изкл. работеха. Ще съм благодарен за идеи. |
На първо четене се сещам, че повечето касетофони Форд искат два минуса, за да работят коректно, но това сигурно го знаеш. Възможно е да ти прекъсва лентовия кабел до панела (ако има такъв) или контактите на малкото сваляемо панелче, ако има такова. |
|
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 16:24 Заглавие: |
|
|
| Всичко съм свалял почиствал, проверил и презапоил. От време на време тръгва. Вкарвам кода работи 30-тина минути и пак отказва. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|