| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DDD Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 22:48 Заглавие: Не става дума точно за ремонт... |
|
|
Ситуацията е следната:
преди 3 месеца доло горе си купих автомобилно CD Daewoo (160 лв) точния модел трябва да го видя на кутията не го знам, има USB и слот за SD карти , 4х40 вата.
До ония ден нямаше проблеми . Падна акомулатора на колата дадахме му ток от друга кола запали всичко ОК
пускам CD-то и всичко си работи сао дето като боцна MP3 плейара на USB-то на екрана си изписва надписа "USB" и допреди това автоматично почваше да свири песните от MP3 плейара А СЕГА като включа плейара на дисплея стои надписа "USB" и никакви песни не свири независимо колко ще го чакам.Пробвах всички вазможни копчета по дисплея , четах в книжката но там пише че трябва автоматично да тръгнат песните (както и си беше допреди това)
а сега немога да го накарам да свири песните от MP3 плейара
дали това е нещо свързано с падането на акомулатора ??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 22:55 Заглавие: |
|
|
MP3- плеара като се постави на комп-нормално ли се държи? Иначе в сервиз на другото устройство. Трябва да е гаранционно.
П.П. Карта като се сложи-работи ли с нея?
Имах подобен проблем. Интересуват ме нещата.
Видях отговора. Аз го знам CD-то.
MP3-kata дали всичко и е наред? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч.
Последната промяна е направена от mitachi на Вто Фев 20, 2007 23:04; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
DDD Активен потребител

|
|
|
 |
DDD Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 23:08 Заглавие: |
|
|
mitachi
МР3-то го дадаха подарак със сиди-то и аз всеки ден си го слушам и му слагам нови песни и сам сигурен че не е от него
А пробвахме и с МР3 плейара на брат ми който е различен и пак не стана а преди това И ДВАТА варвяха на CD-то ! |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 23:10 Заглавие: |
|
|
| DDD написа: | mitachi
МР3-то го дадаха подарак със сиди-то и аз всеки ден си го слушам и му слагам нови песни и сам сигурен че не е от него
А пробвахме и с МР3 плейара на брат ми който е различен и пак не стана а преди това И ДВАТА варвяха на CD-то ! |
Ами няма какво повече да кажа. В сервиза. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 23:56 Заглавие: |
|
|
| TMC51-F |
|
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 9:32 Заглавие: |
|
|
а разкачал ли си го от колата или още си е там защото по някога при такива ситуации се шашкат и почват да правят каквото си искат много пъти идват при мене заради това че диска му блокирал и не иска изобщо да тръгне и като се разкачи всичко се оправя _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 9:49 Заглавие: |
|
|
Бутон за ресет няма ли.  |
|
|
 |
DDD Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 13:04 Заглавие: |
|
|
omegata
В колата си седи не съм го свалял но и аз си мислех ако го разкача дали няма да се оправи ?
А за бутон за ресет не се вижда никаде когато е монтирано иначе може и да има някаде отвътре |
|
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 15:23 Заглавие: |
|
|
ми кво чакаш тогава има хора за това време ще са разглобили и колата  _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
|