|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gercha Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 16:28 Заглавие: Проблем със схема TDA7293 на Неомонтана |
|
|
Наскоро си купих 6 кита на Неомонтана с TDA7293 за сглобяване.
Оказа се обаче, че има някои разминавания в показаните от Неомонтана схеми за самостоятелно свързване на схемата. Аз сглобих първия по монтажната схема. След като го пуснах обаче изгоря. Писах и на Неомонтана, те ми отговориха, че всичко си било наред, и че можело да съм объркал нещо в захранването. Да ама аз захранването съм го взел от работеща схема на TDA7294 исъм убеден, че не съм го сгрешил.
Та искам да помоля, някой който я е правил тази схема да си каже мнението, и ако е възможно да изпрати някоя схема, дето е изпробвана.По възможност на Неомонтана, че нали им имам и платки и части всичко.
Благодаря (: |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 17:24 Заглавие: Re: Проблем със схема TDA7293 на Неомонтана |
|
|
| Gercha написа: | Наскоро си купих 6 кита на Неомонтана с TDA7293 за сглобяване.
Оказа се обаче, че има някои разминавания в показаните от Неомонтана схеми за самостоятелно свързване на схемата. Аз сглобих първия по монтажната схема. След като го пуснах обаче изгоря. Писах и на Неомонтана, те ми отговориха, че всичко си било наред, и че можело да съм объркал нещо в захранването. Да ама аз захранването съм го взел от работеща схема на TDA7294 исъм убеден, че не съм го сгрешил.
Та искам да помоля, някой който я е правил тази схема да си каже мнението, и ако е възможно да изпрати някоя схема, дето е изпробвана.По възможност на Неомонтана, че нали им имам и платки и части всичко.
Благодаря (: |
А между чипа и радиатора сложи ли изолационна подложка ??? ако не ,там ти е грешката -V е на корпус
Много си изписал и все общи приказаки! разбира се ,че няма грешка в схемата ,работи си .Да беше написал с колко волта ти е захранването на кои пинове го подаваш спрямо маса ,евентуално да постнеш схемката ,100% си объркал броенето на пиновете (шахматно разположени)  _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|