| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stivst Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 12:50 Заглавие: Samsung SGH-X100 взе да забива след 3 г. безотказна работа |
|
|
Току що се регистрирах тук. Привет на всички съфорумци!
Предварително се извинявам, видях че има подобна тема. За съжаление тя няма развитие и не можах да намеря решение на проблема си. Историята е следната. Гореспоменатият мобилен апарат работи от около 3 години безпроблемно с карта на Глобул. Даже има периоди от по няколко месеца, през които изобщо не е изключван.
От 1 март обаче преминах към Вивател. Работата на телефона ми коренно се промени. Много често безпричинно блокира, като на дисплея обикновено се изписва "СИМ карта разбита" или "Няма СИМ". При такава ситуация изключването е възможно само чрез изваждане на батерията. Според индикацията обхватът е силен, даже по-добър от на "Глобул". Също така батерията взе да пада много бързо.
Какво ще ме посъветвате? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 22:42 Заглавие: |
|
|
| Бих Ви посъветвал да го занесете на сервиз за да му се смени софтуера на първо време. |
|
|
 |
Skrew Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 0:37 Заглавие: |
|
|
Решението на твоя въпрос е елементарно
Просто си смени батерията без да гледаш колко време ти държи! Бъди сигурен че още 10 години може да го ползваш, стига да го пазиш от вода и силни удари
С поздрави _________________ Вярата е НЕЗНАНИЕ.
Знанието изключва вярата,защото който ЗНАЕ е наясно, че няма на кого да вярва.
Липсата на вяра при знаещият е напълно нормална. |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 11:33 Заглавие: |
|
|
не е за батерия прави се една процедура по капака и става но повече не казвам защото и ние (серв.тех.) трябва да ядеме хляб _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 14:59 Заглавие: |
|
|
| Процедурата с капака гледам в руския форум че не след дълго пак се появява дефекта, по-добре чрез цифричките в RF частта,(от личен опит го казвам) както е описано там, но най-добре става в сервиз от кадърен техник! |
|
|
 |
stivst Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 19:30 Заглавие: |
|
|
Благодаря много за линковете, форумът е супер. С руския нямам проблеми и сигурно често ще го посещавам. По моя въпрос за съжаление се загубих в информацията, но в крайна сметка сякаш никой от руснаците няма траен успех със своя Samsung. С изключение на тези, които са сменили трайно местонахождението си. Дали пък покритието на Вивател не е причината? При мен наистина често търси мрежа... Но аз за себе си забелязах и нещо друго. Този модел като че ли има един конструктивен недостатък. Според мен начинът за фиксиране на СИМ-картата не е удачен. Моята стои хлабава. Дали не е проблем това, че чипът не контактува добре? Много моля по-знаещите за мнение! |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 16:59 Заглавие: |
|
|
Мисля че аз пуснах темата за този самсунг , по молба на приятел .Проблема го правеше на вивателска карта .Дал е телефона на сина си които е на глобул и този проблем повече не се е появил.Не съм чел линковите които пуснахте по горе за да преценя дали е нещо реалистично но при така стеклите се обстоятелства и с този които повдига темата си мисля че проблема е в оператора. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
|