| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
janev Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 17:16 Заглавие: Две SIM-карти в един телефон |
|
|
| Ползвам такова устройство с карта на Вивател и Глобул. Работи нормално, както е дадено в описанието, но съществува следния проблем:Телефона, в който са картите е Нокиа-1110i и с нормална карта го зареждах веднъж на две седмици, а сега батерията се изстисква за два дена. Ако някой има наблюдения по въпроса -да драсне два реда. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 18:31 Заглавие: |
|
|
| Нормално приятел колко пъти на ден ги въртиш картите,по удобно ще е с два телефона на джеб, и евентуално един за третият оператор ама тогава вече си е телефона централа и ще трябва и секретарка. |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 9:38 Заглавие: Две SIM-карти в един телефон |
|
|
Да не си ги направил автоматично да се сменя активната.При такова постоянно търсене на оператор е нормално да пада бързо батерията. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 14:28 Заглавие: Re: Две SIM-карти в един телефон |
|
|
| tehnica написа: | | Да не си ги направил автоматично да се сменя активната.При такова постоянно търсене на оператор е нормално да пада бързо батерията. |
Не съм активирал автоматична смяна, а е активна само едната карта в редки случаи активирам другата и въпреки това батерията свършва за нула време. Първо си помислих, че проблема е софтуерен , но чух и други мнения, че се ползват нискокачествени чипове, които имат голяма консумация. Конкретно моята тутурутка е китайско производство -на опаковката пише, че е 6-то поколение, а в единия край е написано " SINGULARITY" |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 16:41 Заглавие: |
|
|
Ми SINGULARITY е световни известна марка, подобно на SQNY, NAIKE, ADIBAS и т.н. Вижте моя топик за 2 (повече) СИМ карти, програмирани в 1. _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 9:20 Заглавие: |
|
|
| lio Kler написа: | Ми SINGULARITY е световни известна марка, подобно на SQNY, NAIKE, ADIBAS и т.н. Вижте моя топик за 2 (повече) СИМ карти, програмирани в 1. |
Проблема не е в програмирането, а в разчитането на оригиналните СИМ карти. Ако ти трябва рийдър за карти, ТУК са ми останали два комплекта, единия мога да го разкомплектовам. |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 13:27 Заглавие: |
|
|
За 60 лева!? Ми то мамата си джаса тая цена (с извинение за израза). Ако имаше схема на това... оппа май зададох тъп въпрос... ОК, благодаря за инфото. _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 14:35 Заглавие: |
|
|
| Ами то схеми на програматори за ПИК-ове и ЕПРОМ-и в интернет колкото искаш. |
|