| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 12:58 Заглавие: Eлектронен потенциометър |
|
|
Може да звучи глупаво това ,но не знам как му е техническото наименование.Става въпрос за безконечния "потенциометър"който се използва в автоапаратите и уредбите.Интересува ме като какво да го търся при доставчиците.Интересуват ме по точно тези с по малкия размер снабдени с бутон при натискане на копчето навътре _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 22:58 Заглавие: |
|
|
Може би става въпрос за инкрементален датчик?  _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 23:13 Заглавие: |
|
|
| Ichko написа: | Може би става въпрос за инкрементален датчик?  |
Не бих го нарекал "датчик".Вътре има 2 пера контактуващи на един диск,които според посоката на където се завърти броят 1,0,1,0,1......... или 0,1,0,1,0....... и проца си знае работата _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 23:26 Заглавие: |
|
|
| Тишо на последните модели на JVC се сменят често като парт номер e QSW1115-002 и има пояснение ROTARY SWITCH има и други от тази серия QSWxxxxxxxx със пояснение PUSH SWITCH Преди години съм купувал от сони за серията 4800 и 5800 но не помня как се водеха знаеш че на сони партномерата са само от цифри Надявам се да съм бил полезен |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 10:02 Заглавие: |
|
|
Сашо благодаря за изчерпателната информация. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 15:11 Заглавие: |
|
|
| В Комет има в наличност един вид ( ED1112S-20 ) на цена под 2 лв . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 15:38 Заглавие: |
|
|
| toltec написа: | | В Комет има в наличност един вид ( ED1112S-20 ) на цена под 2 лв . |
Благодаря и на теб-Точно енкодер се казваше  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|