| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladi Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 21:35 Заглавие: Имам проблем с телевизор Велико Търново 84 |
|
|
| Проблема е следния: На телевизора му бяха изгоряли бобините за хоризонтално отклонение. Аз отникъде неможах да намеря такива и тези старите ги зачистих запоих и лакирах с лак. Сега като го пусна те пак горят. Това на какво се дължи - на това, че са ремонтирани или че има друга повреда |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 21:42 Заглавие: |
|
|
vednaga li izgariat ili raboti izvestno vreme s tiah? moje6 li da vidi6 dali ne preska4at isrkri niakade? _________________ home studio |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 21:44 Заглавие: |
|
|
Сложи други бобини може и да не са на кинескопа и виж дали ще започнат да греят, но преди това примери кондензаторите към бобините.На този 17'' инчов може да пробваш всякакви бобини със дебела шийка или да напишеш откъде си да ти помогнем имам ги. _________________ Иво Банов |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 21:45 Заглавие: |
|
|
| Щом е имало пробив в намотките то никакво почистване не помага .Трябва да смениш отклонителната система.Ако си близко до Ловеч заповядай и ще ти дам. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 21:51 Заглавие: |
|
|
bobini prosto za proba da no ne ti prapora4vam da slaga6 kakyv da e otklonitelen blok. predi godini sym slagal na takyv televizor bobini ot kineskop s 120º ygyl i shodimostta se nastroi mn trudno v sredata na ekrana a v yglite e navyzmojno. sy6to taka e nevyzmojno da se kompensira izkriviavaneto tip vyzglavnica _________________ home studio |
|
|
 |
|