| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 23:08 Заглавие: STK465 вместо STK461? |
|
|
Гледам че ги дават аналози във VRT Disk-a, даже и STK463 е аналог на 461, само че всеки следващ аналог е на по-високо напрежение, освен напрежението е и по-евтин в магазина Така вместо да дам 14 лева за STK461 ще мога да дам 7,50 за STK465 и да ги заменя, въпроса ми е дали ще работи с по-ниско напрежение - 33 волта вместо 41 ? _________________ Както си работеше и спря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 0:01 Заглавие: |
|
|
То че ще работи ще работи.Но на тази цена мислиш ли че ще работи дълго.Дали е от 14лв или от 7.50 все тая-китайска имитация.не карат дълго  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 0:43 Заглавие: |
|
|
Дано да изкара повечко... Иначе стария може ли да се отремонтира, гледал съм няколко такива изпълнения? _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 14:16 Заглавие: |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | Дано да изкара повечко... Иначе стария може ли да се отремонтира, гледал съм няколко такива изпълнения? |
Ремонтираха се преди време, когато бяха безумно скъпи и когато имаше читави транзистори на пазара. Сега вече няма смисъл да се прави. |
|
|
 |
|