Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Аз съм против митинга и подобни теми тук
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
интермаш
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 10:26    Заглавие: Аз съм против митинга и подобни теми тук Отговорете с цитат

Аз съм против митинга и подобни теми и призиви тук, в този форум.
Не знам по чия поръчка се организира този митинг, но както ние всички знаем, той няма да доведе до нищо добро за обикновения българин.
Цялата дандания служи само за отклоняване на вниманието на обикновените хора (в случая участниците в този форум) от острата необходимост час по скоро управляващата мафия да бъде свалена от власт, определено чрез избори, за което явно българинът все още не е готов. Октоподът непрекъснато пуска все нови и нови фалшиви пипала (партии) и инициативи, като тази с митинга, както и онази "не сте сами", и какви ли не още маймунджулуци, като целите са манипулация на младите, неукрепнали интелектуално и морално а и дъртите, с "циментените глави".
С уважение към всички
Савов
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 11:18    Заглавие: Re: Аз съм против митинга и подобни теми тук Отговорете с цитат

интермаш написа:
Аз съм против митинга и подобни теми и призиви тук, в този форум.
Савов

Не може да си против "Някакви теми"-защото това е целта на раздела.Раздела е "Общи приказки"-тука можем да си говорим за всичко стига да не нарушава правилата.А въпросната тема по никакъв начин не ги нарушава.Даже като гледам Св.Филипов я стикна и я направи съобщение.
За което искрено Му благодаря!
Като не ти харесва-не ходи на митинга.Даже може да си направиш контра-митинг,ако искаш!

P.S. Колкото до инициативата "Не сте сами"-какво пък и тя ти стана трън в очите?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 12:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, ще поседи няколко дни до датата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 21:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък съм за митинга!И съжалявам,че съм много далеч и не мога да присъствам.Не може някой сулю да ми казва какво да тегля от мережата и какво не!Това вече и в Китай го няма.Ако намеря 5 кинта на улицата имам ли право да ги взема?Като си купя лицензиран диск мога ли да събера компания от 20-30 човека да го гледаме?А не е ли това публичен показ?Мога ли да запиша на жена си касета с песните от диска ввъв в.ТРУД излязал по случай 8 март?Никой не ми дава отговор на тези въпроси.Защо никой не преследва тракърите,базирани извън България?А,сигурно защото правителствата на Швеция,Холандия,Щатите ясно осъзнават че народите на тези страни са в критично материално състояние и просто не могат да си позволят да купуват лицензирана продукция!Айде де!Да видим как ще спрат сега тракърите,които се изнесоха.А от вчера ми се върти в главата идеята за колективен иск за обезщетение от страна на БТК за това,че наложи филтриране на достъпа до определени сайтове на своите абонати.Та това си е жива ЦЕНЗУРА!И няма такава клауза в договора,който съм подписвал с тази компания.Значи можем ако искаме да си гледаме сайтовете на ислямските терористични групировки,от които можем да научим как се правят бомби,как се обезглавяват хора и други такива безкрайно хуманни жестове,но не можем да влезем в арена-та за да си видим ЛС,ако имаме такива или да разгледаме форума?Само че се оказа,че можем!Как-по-горе дадох линка,който ползвам от 2 дни.Това е,интермаш!Комунистическите похвати и полицейските прийоми на това ни правителство не ми харесват и съм против тях!Не ми е ясно само защо ти след като си сърбал същата такава попара като мен преди 20 години и преди това сега си тръгнал срещу митинга?

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 22:01    Заглавие: Отговорете с цитат

А,и за медицинските сестри-та кой ако не ние трябва да ги подкрепяме?Че те са БЪЛГАРКИ!Дори и да са виновни!Защо трябва да ги оставяме в ръцете на хора които явно са с много повече грехове от тях Question Докога ще се ядем едни други и ще си гледаме взаимно сеира?Това все някога трябва да се промени и да заживеем с ясното съзнание че сме един народ!Иначе все някой ще ни мачка и накрая ще се затрием!САМИ!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 0:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Не сме народ а мърша ! Това го беше казал някой още преди стотина години. Evil or Very Mad
ELEMENTAL
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 20:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено не се проявяваме като народ.Само знаем да се оплакваме, че живота ни бил труден, че тоя пуснал едисикакъв закон, че другия увеличил цените и т.н.Ако бяхме народ щяхме да сме обединени и щяхме да отстояваме интересите си.Явно българина още живее с робска психика, а какво да се очаква от един роб-разбира се все прекланя глава и търпи ли търпи.Да ама турското робство отдааавна свърши и комунизмът отмря така, че е крайно време българина да се вземе в ръце и да почне да защитава правата си.
Напълно съм ЗА митинга.
А що се отнася до медицинските сестри-българки са и трябва да ги подкрепяме.
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 22:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мисля,че най-лошото/но и най-лесното/нещо,което Българина все още "има лукса" да си позволява-това е примиренческото мислене.Казва/ме !/ си-добре де ,ще отида ,и ще подкрепя идеята за митинга,за който става дума.Добре де,ще афиширам съвсем искрената си подкрепа за медсестрите.Добре де ,ще.......и обикновено възниква подсъзнателния въпрос/типично наслоен от "времето",инерцията на така "гениалната" ни балканска същност,и от не знам какво още/:и какво от това?!.Аз съм никой/евентуално този до мене-също/,ние всички сме едно ГОЛЯМО/за съжаление-самооплакващо се/ НИЩО!Нали е по-лесно да приема,че нищо не мога да променя,вместо да изразходвам излишна енергия за това или онова.Та нали все още не са ме обрали ,изнасилили,убили...Ами живота е хубав бе хора!Аз съм все още жив,какво си мислите вие там......Нещата НИКОГА не стават изведнъж и от самосебе си.Всеки е ,макар и малка/но никога равна на НУЛА/,частица от това,което можем и трябва да променим.ВСИЧКИ!
Подкрепям митинга,и ще бъда там!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
интермаш
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 23:27    Заглавие: Допълнение Отговорете с цитат

Тъй като аз съм пуснал темата, си позволявам да задам допълнителен въпрос на ентусиастите за защита правата на българина, а именно:
Къде бяхте на трети март между 12 и 17 часа?
Къде бяхте в деня на демонстрацията против американските военни бази?
За кого гласувахте на президентските избори ?
За кого гласувахте на последните парламентарни избори?
и т.н.
Допълнително ще вписвам допълнителни въпроси.
Приятно прекарване на митинга.
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Сря Мар 21, 2007 0:14    Заглавие: Re: Допълнение Отговорете с цитат

интермаш написа:
Тъй като аз съм пуснал темата, си позволявам да задам допълнителен въпрос на ентусиастите за защита правата на българина, а именно:
Къде бяхте на трети март между 12 и 17 часа?
Къде бяхте в деня на демонстрацията против американските военни бази?
За кого гласувахте на президентските избори ?
За кого гласувахте на последните парламентарни избори?
и т.н.
Допълнително ще вписвам допълнителни въпроси.
Приятно прекарване на митинга.

Щом задаваш така въпроса,явно по първите две "точки" си бил на точното място в точното време.
Що се отнася до президентските и парламентарни избори,там нещата са някак си "по-натрапени",т. е. извършваш/гласуваш/,или не извършваш/не гласуваш/някакво действие ,което не е съвсем твоя инициатива.Имам впредвид,инициативата да има ли/и то точно сега/избори.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети