| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jivkohristov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 10:14 Заглавие: Въпрос за Clarion PU-1570A Peugeot |
|
|
Здрвейте!
Предварително искам да уточня, че не разирам от електроника. Имам в колата си фабричен невзрачен Clarion, който много си го харесвам. Когато съм пуснал фаровете вичко му свети, но отскоро не свети иначе всичко му работи. А когато натисна по силно BAND - светка, като го пусна гасне. Т.е. според мен буксата с тоците не прави контакт. Мисля да я сваля и зачистя, но... нямам код. Отгоре на някъква лепенка пише някакъв код но незнам дали е този, отстрани също пише четири цифри с химикалка. Мога ли да изпратя на някой от вас кода със серийния номер да провери дали съотвества само. Благодаря Ви!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 10:53 Заглавие: |
|
|
Кларион не върви по сериен номер.Ако предположим че е написаното е кода значи е разкодирван и никои не знае какъв код ти е сложен.Трябва да се надяваш на късмета да е този кода ако ли не го носиш за разкодирване .Имаш лоши споики по лицевия панел. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 11:02 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | | .. .Имаш лоши споики по лицевия панел. |
Thanks за отговора. А това за спойките....??? Как стана изведнъж и мога ли да направя нещо? |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 11:11 Заглавие: |
|
|
| jivkohristov написа: | | plamen petrov написа: | | .. .Имаш лоши споики по лицевия панел. |
Thanks за отговора. А това за спойките....??? Как стана изведнъж и мога ли да направя нещо? | Те нещата винаги изведнъж стават .Трябва да се разглоби и да се презапои куплунга който е на тялото,но си мисля ,че тая работа най добре се върши в сервиз. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 10:56 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | ...Трябва да се разглоби и да се презапои куплунга който е на тялото... |
Точно в десетката - това се оказа  |
|
|
 |
|