Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дали може и как става?(Alcatel)

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ase
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2004 19:18    Заглавие: Дали може и как става?(Alcatel) Отговорете с цитат

Притежавам модел ОТ320 който е закодиран към мрежата на GloBul.Дали мога да си го разкодирам с ваша помощ и как да стане(не ми се дават пари и реших да пробвам тук Very Happy )Благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Пон Ное 08, 2004 11:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти майтап ли си правиш??? Не ти се дават 10 лв. за декодиране а?
Много от колегите тук си вадят хляба с тая работа бе, що искаш да им го вземеш?? Майтапчия.... Mr. Green Twisted Evil
ase
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 15, 2004 0:15    Заглавие: Отговорете с цитат

да ве мишо не ми са дават и 5лв,щот последния път (от общо два пъти,резултата е един и същ),като дадох телефона и стана така че батерията взе да държи по един ден и като отидох да поискам обяснение ми бе предложено да си купя нова за още 10 кинта щото била Ni-MH и явно не бил зареждан правилно телефона.И станаха 20лв. и резултата беше същия-пак по един ден караше.Както и да е ЧУПИХ МУ НОСА Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil щот ми са прайши на голям далавераджия.Та сега имам едно конкретно предложение към теб пичага телефона ми е 0889424666,ако искаш да ти дам 10 лв. да ми разкодираш тоз телефон очаквам те.И да та светна не ма интирИсува кой какъв е въвъ форумътъ и с какво си вади лебъ,ако може да помогне да пише,ако ли не и е такъв парцалив гном кат теб да замълчи или да ми са обади.Ей, мишо,мишо
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети