| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jaredharet Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 01, 2007 21:19 Заглавие: Можете ли да ми препоръчате у-ва за захранване на switch-ове |
|
|
| Можете ли да ми препоръчате устройства за захранване на switch-ове по LAN кабела, като също тъка искам да попитавм и със какъв траф да пускам напрежение по кабела. Като целта е да се захранят max 20 switch-а при работене на всичките им 8 порта |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 01, 2007 22:37 Заглавие: |
|
|
Не може 20 в една посока. Може, ама ако са на общо разстояние < 400-500м.
Това е на 60Волта напрежение в началото на линията.
Такова напрежение - 60В - е максималното при което работниците не се излагат на риск (даже и то е малко над официалните норми). Всичко по-високо се усеща и може да бъде опасно.
На 60В ако се разпределени суичовете през 100м - хващаш стабилно 9 - 10 точки (това на 8 порта натоварване).
Ако, разбира се, там където слагаш централното захранване се разделят трасетата на звезда, можеш да пуснеш няколко по 10, като това няколко зависи от мощността на захранването. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 3:10 Заглавие: Захранване за SW |
|
|
| Виж си ЛЦ. Имаш съобщение. |
|
|
 |
jaredharet Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 7:51 Заглавие: |
|
|
| Ами захранването ще е в централна точка като ще се получи че ще има 10-тина switch-а в едната посока и 10-тина в другата като разтоянието от захранването до последния switch е 500 метра. |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 22:08 Заглавие: |
|
|
едно време бях измерил за ФТП кабел , съпротивлението на свързаните две по две жила и то беше около 7 ома за 100м , от там може си направиш сметка горе долу  _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
|