|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tcviatko Опитен потребител

Регистриран на: 14 Ное 2004 Мнения: 150 Местожителство: Червен бряг
|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 21:52 Заглавие: Как мога да получа право за гаранционно обслужване |
|
|
Колеги, работя повече от 30год. като тел.и радио техник.Живея и работя професията си в родния си град Червен бряг.В него няма представителство на нито един гаранционен сервиз.Имам приятели , който имат магазини за продажба на такава техника и ме помолиха да им помогна за откриването на гаранционен сервиз.Подържал съм гаранционно техниката в Тел. и радио сервизи знам че има много неприятности в тая работа.Имам Интернет и съм член на всички форуми и ползвам техните услуги.Фирмата в която, работя е по ДДС и има раздел ремонт на битова техника.Притежавам всичките уреди необходи за един малак сервиз за ремонт:Осцилоскоп, сигнал генератор , цифров уред, мултицет,капацитето мер,Програматор.Зная да записвам памети, да изменям някой опций при записите и така нататък.Моля някой ако, знае как да се включа в такъв сервиз да ми помогне.Благодаря предварително  _________________ Be fast or be last !!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 22:09 Заглавие: |
|
|
| tcviatko, все ми се струва, че въпроса ти е по-скоро за този форум. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|