|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tyna Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2007 21:48 Заглавие: Telefunken шаси ICC10 |
|
|
Колеги моля за помощта ви за това ТВ,което предполагам че е заключено по някакъв начин,понеже от ДУ действа само VOL+,- и нищо друго.Иначе пулта си работи..и тв работи от локалната клавиатура...телевизора го ремонтирах скоро(липсваше син цвят) и сега е в дома на клиента..при мен е само пулта и прилагам снимка за ориентация...а да кажа, че и с универсалното на пилот не действа..
Моля ви ако някой му говори нещо тази ситуация да ми помогне! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 7:02 Заглавие: |
|
|
Ситуацията говори, че има проблем с телевизора.
Няма как да е "заключен" по такъв начин.
Какво се е случило за да спре да си "чува" пулта? |
|
|
 |
tyna Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 8:34 Заглавие: |
|
|
| Спрял е да реагира след като на чинчовете отпред е закачен цифров фотоапарат и са гледани снимки..Вярвам че проблема е в телевизора ,но е нещо в менюто(надявам се) защото на усилване и намаляване на звука реагира .Знам че в сервиз имаше функция за възстановяване на началните стойности,но дали ще е възможно влизането в сервиз,като не действа пулта .....Затруднението ми идва и от там че ТВ-то в момента е далече(иначе ще пробвам всичко познато и непознато) и искам да се подготвя за "срещата" ....ЕЕ колеги мислех че познавам добре този ТВ,защото си поработих над него доста време,а той пак ме изненада...Много се надявам на някой от вас да се е случвало нещо подобно и да помогне!Благодаря ви! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|