|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 09, 2007 23:16 Заглавие: AEG mp3 player голям проблем |
|
|
Моля помогнете голям проблем имам .плеиера с процесор STMP3502 sigmatel опитвах се да му ъпдеитвам софтоера. но прекъсна тока когато форматирах и сега неиска да зарежда нов софтоер кажете какво да правя, когато включа плейера към USB-то компа го разпознава, но немога да отворя папката казва ми че няма нищо пробвах пак да ъпдеитвам фирмуера, но когато стартирам програмата не открива плейера пробвах и с EzRecover, но и тои неоткрива плейера кажете моля какво да правя има ли друга програма с която да "натъпча" фирмуера помогнете моля! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 8:51 Заглавие: |
|
|
Ако имаш оргиналния софтуер ще ти помогна, ама е сложно да стане с писане, а и ще отнеме време. Най добре след 18.30 да се свържем на SKYPE да пратя две три програми и да обяснявам в движение как се прави. Skype: mitachi_2000 _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 18:06 Заглавие: |
|
|
| пиша ви на скаипа дано сте там |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|