| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
scalpelo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 13:34 Заглавие: Купувам компютър Правец |
|
|
Здравейте търся компютър Правец 8 или 16 битов трябва ми за училищен проект:в нашето училище(ПМГ Проф.Емануил Йорданов гр.Кюстендил) има три робота "Робко 01" с прилежащите им дискове и релси,но училището се е наводнило преди няколко години и малкото правеци са прогнили вече.Директорката и учителката ни по физика искат да възродят поне един робот и да бъде показана тази част от Българската соц технология.Не търсиме компютъра с антикварна цел или за "злато" просто се опитваме да направим нещо с бракуваните части.Не можем да Ви предложим много пари(най много няколко стипендий),но ще Ви бъдем безкрайно благодарни и ще Ви поканим на традиционния вече вечерен коктейл(най изявените учители,ученици и спонсори се събират един път в годината на чаша вино и добри приказки) само това можем да отделим.Ако искате да ни помогнете се свържете с мен на тел:0888148008-Николай Митев или скайп:niki_scalpelo или icq или PM,без значение е от каде сте-ние си покриваме пътните такси.
Приемаме и всякакви предложения за други такива техники(да направим нещо като кът) ще се радвам ако представите опита си с Робко 01(техн.информация схеми и т.н.).
С уважение Николай Митев |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 13:38 Заглавие: |
|
|
Пусни обявата си и тук-
http://www.hardwarebg.com/forum/
Там има по-голяма вероятност някой да ти помогне. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 13:45 Заглавие: |
|
|
| Мерси за съвета пуснах и там.Други подобни сайтове да знаете? |
|
|
 |

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 18:38 Заглавие: |
|
|
| В http://comexgroup.com не ми дава да пускам теми за покупки ако можеш пусни една тема от мое име.Някой знае ли по колко вървят тези компютри.Намерих в една разпродажба на завод за 5лв.,но без монитор и флопи. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 21:08 Заглавие: |
|
|
Скъпички са .Имам го работещ но и на мен не ми се продава .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 21:10 Заглавие: |
|
|
И аз не мога-трябва да имаш над 100 поста за да пускаш там. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 21:23 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Скъпички са .Имам го работещ но и на мен не ми се продава .  | Иване ако наистина имаш правец подариго на децата за училище им трябва Аз поемам ангажимента да отида до Кюстендил и да проверя дали наистина е сложен в училище Ако не ти се разделя без пари с него кажи цената и аз ще ти го платя кеф ти още другата седмица (със запис или превод по сметка )кеф ти на Рибарица |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 21:29 Заглавие: |
|
|
Сашо не е въпрос за пари . Просто не ми се разделя .Купил съм го 1991година и ми е и на мен за експонат .Стои в гаража ми опакован. Смятам че ме разбираш. Реша ли да го дам на някого то пари няма да искам за него .Но за сега съм пас.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 22:58 Заглавие: |
|
|
| Здравейте!Непременно ли трябва да е Правец?Имах два но не съм сигурен дали остана кутия,мисля едно дъно и малко перифирия съм качил на тавана но не съм сигурен.Със сигурност обаче мога да подаря Пентиум 1,486 а може и 386 да имам.Интересуват ли Ви само части за Правец. |
|
|
 |
|