Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

незабравяйте, че не сте съвсем анонимни

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Без далавера
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 12, 2004 0:03    Заглавие: незабравяйте, че не сте съвсем анонимни Отговорете с цитат

Цитат:
Подобни писания няма да бъдат допускани!
Към така наречения Гост и към други които спамват по същия начин - незабравяйте, че не сте съвсем анонимни
Преди да бъде изтрита, ще я оставя известно време заключена.
Напълно правилно, такива теми ще се трият.

Добре си си пойграл с цветовете, малко инфлатилно но щом те влече........
1:Никой не е анонимен, нито Аз нито Ти
2:Ако съм предложил нещо което би трябвало да е полезно на доста хора, но е в разрез с Electronics discussion boards Форуми -ок, просто го махни.
3:А,ако някога ти дотрябва сайт без импулсни телефони може и да го ползваш

По отношение на предното ти писание - има по-подходящ раздел за целта (ако това което си написал изобщо може да се окачестви като особенно ценна информация).
По отношение на анонимността вярвам, че разбираш че има и друг начин за предотвратяване на подобни инвазии.
По отношение на цветовата гама след мен се беше намесил и някой друг.
Модерирано от RC

Различните цветове са от различните модератори Idea Не знам какъв е проблема да се регистрира даден потребител, като той винаги може да остане анонимен в дадени теми, чрез логаут Idea . Тази тема трябва да бъде в раздела "кажете си мнението" (slav4o.com)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети