| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 11:32 Заглавие: PANASONIC TC-14S3RP вход в сервиз |
|
|
След смяна на паметта имам увеличен вертикален размер.
проц.SDA5222-A009 памет 24С02.Имам оригинално ДУ.Имам и петте книжки с описания как се влиза в сервизен режим но за този модел няма. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 11:59 Заглавие: |
|
|
Опитай по следния начин :
Позиция 60
Sharpness на минимум
OFF timer и стрелка надолу.
Малко ми е зле полския но това успявам да прочета
успех!
P.S. Пускам ти го на пощата. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 13:50 Заглавие: |
|
|
БЛагодаря ти колега НОЕЛ.Влязох в сервизен режим но проблема ми остава .В сервизен режим има две позиции за вертикалния размер.
V-позиция и V- амплитуда.С първия вдигам нагоре цялата картина а с втория свивам и разширявам вертикално размера.Дали нещо не мога аз да запомня тия стойности защото като спра и пусна телевизора то отново картината е разтегната отдоло с близо един см. и не можгат да се четат надписите на втория ред.След като го регулирам в сервизен режим то гася телевизора и по този начин мисля че се запаметява а може би има друг начин ? Ако пък имаш точно такава памет за тоя модел то би могла да ми свърши работа. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 13:56 Заглавие: |
|
|
Пращам ти записа . Би трявбало да е ок. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 14:03 Заглавие: |
|
|
| Всяка промяна на стойностите от сервизното меню се запаметява отделно с натискане на бутона STR от лицевия панел на телевизора. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 14:06 Заглавие: |
|
|
За запомняне на параметрите би трябвало да натиснете "STORE"на ДУ.,за изход от сервизния режим "NORMAL"Ако и сега не иска да помни трябва да смените паметта.Този телевизор е шаси Z7. _________________ Димитър |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 14:11 Заглавие: |
|
|
| Всичко стана.То трябвало след като регулирам размера да натисна бутона STR на телевизора и по тоя начин се запомняли стойностите.Много много черпене ти се събра но те нямаше на ВРАЦА.. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 18:46 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | Всичко стана.То трябвало след като регулирам размера да натисна бутона STR на телевизора и по тоя начин се запомняли стойностите.Много много черпене ти се събра но те нямаше на ВРАЦА.. |
Ако отговора ти е до мен, то аз бях във Враца. Видяхме се с Весо от Ботевград, той може да го потвърди. Търсих Пампоров да се запозная с него, но той не дойде. Търсих и RC, но и него го нямаше. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 19:37 Заглавие: |
|
|
| Ставаше въпрос за НОЕЛ.Просто се получи така че докато съм писъл отговора до НОЕЛ то вие сте ми отговорили с Дима.С Дима бяхме даже и на маса във Враца но как не сме се видели с теб .На другата среща живот и здраве ще се потърсим.Дима на ДУ то няма бутон STORE. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 19:54 Заглавие: |
|
|
Приемам критиката / за Враца / и обещавам да се реванширам на следващото събиране с една месна скоросмъртница която стаааарите идианци са и казвали "огнена вода "   След няколко чашки човек става червен като индианец и започва да бълва огън    _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|