| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ванчо Нов потребител

Регистриран на: 14 Апр 2007 Мнения: 27 Местожителство: гр. Попово, обл. Търговище
|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2007 16:21 Заглавие: Нещичко за добрите стари лабораторни токоизправители ТЕС(ХХ) |
|
|
| 98 г. завърших електронно-изчислителна техника в Търговище. В момента поради социални и ред други причини се занимавам със занаята си у дома. Един от проблемите които срещам ежедневно е със стабилизираното токозахранване на електронните схеми. В техникума по практика съм си служил с ТЕС-ове, българско производство, като съм с много добро впечатление от тях, позавам ги като надеждни и качествени уреди. Ако някой от колегите във форума разполага със схеми на тези машинки, моля да ми отговори или да ми пише на e-mail: [email protected]. Готов съм да заплатя за тях, ако се наложи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2007 20:33 Заглавие: изправител |
|
|
| Имам на ТЕС15 .Мога да ти я снимам и изпратя ако искаш. |
|
|
 |
Ванчо Нов потребител

Регистриран на: 14 Апр 2007 Мнения: 27 Местожителство: гр. Попово, обл. Търговище
|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 10:50 Заглавие: |
|
|
| Бих ти бил много благодарен ако ме снабдиш с нея. Между другото какви са параметрите на този ТЕС (напрежение и ампераж)? |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 18:20 Заглавие: |
|
|
| Направо ако разбереш, че разчистват боклуци от някой завод или техникум-отивай да търсиш!Наистина са страхотни уреди, ама вече е мноого трудно да си намериш.Аз обърнах света докато се сдобия с моя. |
|
|
 |
spoika.info Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 17:56 Заглавие: Re: Нещичко за добрите стари лабораторни токоизправители ТЕС |
|
|
| Ванчо написа: | | 98 г. завърших електронно-изчислителна техника в Търговище. В момента поради социални и ред други причини се занимавам със занаята си у дома. Един от проблемите които срещам ежедневно е със стабилизираното токозахранване на електронните схеми. В техникума по практика съм си служил с ТЕС-ове, българско производство, като съм с много добро впечатление от тях, позавам ги като надеждни и качествени уреди. Ако някой от колегите във форума разполага със схеми на тези машинки, моля да ми отговори или да ми пише на e-mail: [email protected]. Готов съм да заплатя за тях, ако се наложи. |
Виждам, че си учил в същия техникум като мен. Ако са ти пратили схеми, ще се радвам да ми ги препратиш. |
|
|
 |
Ванчо Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 18:24 Заглавие: |
|
|
| Няма проблем, стига да ми кажеш e-mail адрес и ще ги получиш с прикачени файлове. Между другото коя година си завършил там? |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 18:36 Заглавие: |
|
|
| Предполагам че като ги изпратиш на spoika.info ще ги видим и на сайта но ако не стане може ли и на мен някоя схема на ТЕС , 5020 ли беше този който дава 2А при 100 волта |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 18:37 Заглавие: |
|
|
В един от новите броеве на "Nuts&Volts"(едно от най-авторитетните списания за електроника в САЩ) има схема точно на такъв универсален лабораторен източник на напрежение. Схемата му не никак сложна и според мен не отстъпва на българските подобни. Ако проявите интерес ще видя къде беше и ще я кача в BGSHARE за да може всеки да я свали.  _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
AZ:) Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 18:50 Заглавие: |
|
|
| Yassen написа: | В един от новите броеве на "Nuts&Volts"(едно от най-авторитетните списания за електроника в САЩ) има схема точно на такъв универсален лабораторен източник на напрежение. Схемата му не никак сложна и според мен не отстъпва на българските подобни. Ако проявите интерес ще видя къде беше и ще я кача в BGSHARE за да може всеки да я свали.  |
Сподели я с нас ако може  |
|
|
 |
|