| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 13:09 Заглавие: AIWA sx-01 мини аудио система- мрежов траф |
|
|
След среща с енергото 380в. е изгоряла първичната намотка .Интересува ме какво напрежение дава вторичната.За сега съм му подал от един траф от София 31, 18в. и работи/голямо богатство на напрежения от тоя траф/ но все пак искам да знам колко е точно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 13:34 Заглавие: |
|
|
| здравейте!Няма ли термо предпазител оригиналния траф? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 14:31 Заглавие: |
|
|
| Лошото е ,че проводниците на първичната влизат навътре и над тях има намотки. И аз се надявах да има термо предпазител но уви. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 17:36 Заглавие: |
|
|
Крайното стъпало предполагам е интегрално.Виж колко е допустимото напрежение и се ориентирай от там.Ако си в границите-нямаш проблеми. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 17:43 Заглавие: |
|
|
Досега съм ползвал следния метод. Поглеждам филтровия кондензатор и на 2/3 от неговото напражение е изправеното. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 18:13 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | | Досега съм ползвал следния метод. Поглеждам филтровия кондензатор и на 2/3 от неговото напражение е изправеното. |
То и аз така правя ама не можах да намеря информация в нета и реших да попитам.За крайното стъпало трябва да поразгледам платката .защото доколкото видях има един по голям треанзистор който може би е стабилизатор ,но товаще го гледам утре.Филтровия конд на греца е на 35в. |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 7:38 Заглавие: |
|
|
| Провери за термо предпазител и от другата страна |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 9:22 Заглавие: |
|
|
| От никъде няма термо предпазители.Просто едната от вторичните навита най отгоре и всичко това е залято със смола.Жиците на първичната влизат навътре под шпулата. Тоя траф от София 31 не знам колко вата е но като гледам по размер мисля еч ще стане.А и като и пусна 18 волта и я натоваря напрежениетои не кляка,защо пък да не стане .Аз и по големи глупости съм правил. |
|
|
 |
|