| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
milenyava Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 26, 2007 14:09 Заглавие: daewoo 20T2T проблем с диапазоните? |
|
|
| здравейте имам следния проблем телевизора е DAEWOO 20Т2Т процесора е SDA 5255-A018, видео TDA 8374A шаси CP 375, тунер 3303КНС. Телевизора е със 70 програми. Дистанционното е R-20B03. Проблема е че не помни програми от кабелната телевизия на автоматичен поиск(при сканирането програмата избива с добро качество, но след автопоиска трябва ръчно да си настроиш програмата, а и след изгасяне на телевизора не помни вече нагласената програма), но хваща добре ефирните телевизии и ги помни. Презаписах паметта, но резултат няма. Смених тунера с нов (DT2-BV12D)- резултата е че вече не помни нито на кабелната, нито ефирните. Замислям се дали да не пробвам с настройка на филтри, но някак си не ми се почва- мисля си че едва ли ще помогне. Също така не мога да вляза и в сервизното за да сменя типа на тунера. Ще се радвам ако някои ме посъветва какво да направя, че нещо зациклих. Предварително ви благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 26, 2007 21:47 Заглавие: |
|
|
В търсачката на форума CP375 и си ти  _________________ Иво Банов |
|
|
 |
milenyava Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 21:55 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на bamze за отговора, но за съжаление не открих нужната информация за тази неизправност. Влизането в сервизен режим ми е ясно, но нямам необходимото дистанционно. За мен е по важно ако някой може да ме насочи относно некоректно работещия автопоиск |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 22:39 Заглавие: |
|
|
Спомням си, че ако се постави нов процесор, но без телетекст-слагаш празна памет и всичко си е на местото. Почти. А за другия процесор си искаше по точна памет. Защо не си закупите едно дистанционно за влизане в сервиз? Ако мислите да се занимавате с тая работа-никога няма да съжалявате, че сте го купили. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
milenyava Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2007 9:18 Заглавие: |
|
|
| напълно си прав. благодаря на всички. |
|