| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 10:42 Заглавие: Имам проблем с монитора |
|
|
Здравейте
Монитора е DELL Trinitron 21" 2003г. е майче
Монитора по принцип работи перфектно но от време на време образа ре размазва и разфокосира супер много.
За пръв път стана преди 3 месеца за 1 път. После 2 месеца му нямаше нищо. После започна по често да става така. Примерно на 1-2 дена. Като се размаца го спирам и го пуска и той се оправя.
Ако някой е имал същия проблем или знае сервиз където могат да го погледнат...
Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 10:49 Заглавие: Re: Имам проблем с монитора |
|
|
| Като гледйм този форум е за хора които разбират от това. Аз не разбирам и за това питам вас. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 11:59 Заглавие: |
|
|
| Еми ако ми препоръчате някой сервиз в София където да го погледнат монитора ще съм ви много благодарен. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 15:34 Заглавие: |
|
|
| "Братя Бъкстон 207а" "Системи и технологии" |
|
|
 |
LZ1TWB Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 1:05 Заглавие: |
|
|
| И аз имам подобен проблем на dell P992 19". Симптомите са същите, не бих казал че се разфокусира толкова много, просто е неприятно. Имам наблюдения 4е това ставаше зимата когато беше по хладно. Сега не се е случвало. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 10:22 Заглавие: |
|
|
| Почти съм съгурен ,че и в двата монитора ТХО то е за смяна .Друг е въпроса колко икономически изгодно е това .Съветвам собствениците на тези два монитора да се ориентират към покупката на нови монитори .Ще избегнат загуба на нерви и време. |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 21:32 Заглавие: |
|
|
| Най-лесно е да си купиш нов монитор. Ами, ако на тези са им нагоряли цоклите на тръбите? Става с почистване и натягане на пластинките в цокъла. Колко пари и нерви ще загубят? |
|
|
 |
stylly Гост
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 19:31 Заглавие: |
|
|
Здравейте, и аз има проблем с монитора или поне така мисля. Та значи проблема ми е следният:
От една година имам Тошиба А-105, на последък взе да изчезва всичко от екрана като поработи малко, примигва няколко пъти и става един цвят. Изключа го и като го пусна пак, няма проблем прави го без видима причина. Взех допълнителен монитор защото така ме посъветва едим майстор, проблема се оправи но временно, от скоро пак започна да примигва и да изчезва всичко от екрана Незнамкакво е това, казаха ми че е от видео картата на монитора но сега пак го прави.
Моля ви дайте ми съвет какво да го правя, къде да го нися???
Благодаря ви предварително! |
|
|
 |
|