Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Колони! RRR Пищялка!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mithbuster
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 26, 2007 10:26    Заглавие: Колони! RRR Пищялка! Отговорете с цитат

Имам две руски три лентови колони Радиотехника по 50 Вата със защита от претоварване, но на едната не сработи и пищялката изгоря ! не знам каде мога да намеря друга защото тази е малка черна капсолована т.е намира се в пластмасова кутия с диаметър 5-7 сантиметра! Отзад пише 16 ома RRR ! Ако имате някаква информация ще ви бада благодарен!

Последната промяна е направена от mithbuster на Пет Апр 27, 2007 7:30; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Чет Апр 26, 2007 10:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Пълно е по магазините с пищялки от 3-5 лв комплекта .Сменяш и двете , смени и прехвърлящия кондензатор за всеки случай.
mithbuster
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 27, 2007 7:27    Заглавие: Блатодаря! Отговорете с цитат

Аз както вече се вижда не сам много навътре в нещата, но нищо не ми пречи да се науча Very Happy !
Извинявай за тъпия въпрос, но какъв е този прехвърлящ кондензатор?
Усилвателят ми е руски марка КУМИР-001 2Х35 Вата и ме интересува дали мога да му вдигна по някъкав начин мощноста защото много го харесвам , а пък и нямам пари за нов.
Благодаря!
Върнете се в началото
ПЛАМЕН ЯНЧЕВ
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр БЯЛА СЛАТИНА

МнениеПуснато на: Пет Апр 27, 2007 11:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Прехвърляш кондензатор това е от филтъра за отделяне на високите честоти
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети