|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Питащ Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 1:23 Заглавие: Въпрос за климатик |
|
|
| Днес забелязах, че външното тяло на климатика ми издава странен шум, нещо подобно на скърцане. Струва ми се, че шума идва от вентилатора на външното тяло, защото се върти по-бавно от нормалното. Мога ли да се опитам да си го смажа сам или да викам майстор? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 18:45 Заглавие: |
|
|
Това със смазването е много тънка част,по добре викни специалист и се пази да не го смаже набързо без да е намерил причината.  |
|
|
 |
klimatikadjiq Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 22:16 Заглавие: ha sega de..... |
|
|
ми защо не си представиш, че може да ти се върти с по малка скорост , защото температурата навън е висока и се мъчи да си ограничи температурата на изпарение ( т.е. ограничава си мощноста за да оживее) ? То има значение и какъв ти е климатика и на колко години е но...шума не е показателен а скороста съвсем ....ма може да спреш климата и да му врътнеш с нещо перката и да видиш трудно ли върти , па тогава се накисваи с маистори ..  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|