| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 20:12 Заглавие: Crown DVD-2740D |
|
|
CD , МР3 /филми от комп./ ги кара но DVD не работи исписва bad disc
оптиката я почистих, мотора го пръснах със спрей но пак неще .От какво може да е .Моля за съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 20:41 Заглавие: Re: Crown DVD-2740D |
|
|
| shopov написа: | CD , МР3 /филми от комп./ ги кара но DVD не работи исписва bad disc
оптиката я почистих, мотора го пръснах със спрей но пак неще .От какво може да е .Моля за съвет. |
Оптиката смени ли я? Предупреждавам те, че ментетата са повече от работещите оптики на пазара, затова пробвай с оптика от друго DVD. |
|
|
 |
REMZ> Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 14:08 Заглавие: Re: Crown DVD-2740D |
|
|
| shopov написа: | CD , МР3 /филми от комп./ ги кара но DVD не работи исписва bad disc
дай малко повече информация/оприка /декодер? _________________ Както си работеше и спря!!!! |
|
|
 |
shopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 14:22 Заглавие: |
|
|
| За мотора ми се вижда че на високите обороти /DVD/ започва да мята диска, но понеже нямам голям опит не съм сигорен че е от мотора. Незнам трябва ли да се мерят напрежения при такъв дефект с тези симптони.Мисля както казва Токио ще чакам друго такова DVD и ще сменя най напред цялата механика и ако се оправи тогава поотделно оптика и мотор. Благодаря. |
|
|
 |
|