| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tankovbg Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
Комита Гост
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 15:49 Заглавие: |
|
|
| Стига си вървял след мен, форумите не са ти бащиния, ще пиша където смятам за необходимо. Ти изглежда нямаш работа след като непрекъснато шариш във форумите. Явно си голям "разбирач" но такива като теб съм срещал и не се впечатлявам. А защо пиша че търся втора употреба (защото в този раздел се продават предимно такива) си е моя лична работа. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 16:10 Заглавие: |
|
|
tankovbg, никъде не си написал, че търсиш втора употреба!
А и можеше да го напишеш в другата си тема където вече ти бяха предложени решения!
Една тема в този форум е напълно достатъчна, а че в други поднасяш информацията по съвсем друг начин си е лично твой проблем.
Оценките можеш да си ги запазиш за лична консумация, най-малкото заради демонстрираните ти познания и умения в други теми. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 17:14 Заглавие: |
|
|
| Комита написа: | | Стига си вървял след мен, |
На модераторите това им е работата,ако не си забелязал-да следат изявите на такива като тебе...
| Комита написа: | | форумите не са ти бащиния, ще пиша където смятам за необходимо. |
Мечтай си-тука анархия не е било,няма и да става.
| Комита написа: | | Ти изглежда нямаш работа след като непрекъснато шариш във форумите. |
Напротив-точно това му е работата-да поддържа форума | Комита написа: | | Явно си голям "разбирач" но такива като теб съм срещал и не се впечатлявам. |
Аз пък се впечатлявам от всеки човек.
И въобще един приятелски съвет-спри със "комитския тон на говорене" за да не се наложи като истински комита да хващаш гората (демек да ти дадат няколкодневна почивка от форума) _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|