| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 18:05 Заглавие: какво ДВД да си взема-моля за савет |
|
|
| бих дал до 200 лв.моля за савет...марка, модел и да чете вазможно най...абе нещо за тези пари.мерси предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Zygot Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 19:08 Заглавие: |
|
|
Имам ЛГ 162двх.
Не съм доволен. Имам проблеми с прочитане на двд-тата (въпреки ,че пиша само на вербатим) има само оптичен изход за 5.1 канален звук (не мога да си ползвам старата 5.1 система) и не може да му се оказва къде са субтитрите т.е. ако са с друго име трябва да пишеш друг диск и няма усб (тъпо е за моловажни филми да пишеш цд). |
|
|
 |
krasiorocknroll Опитен потребител

|
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 20:51 Заглавие: |
|
|
| krasiorocknroll написа: | и ремонта му е евтин  | Важно е да е евтин щото много често се налага  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 18:49 Заглавие: |
|
|
Ами на ЕЛИТ и НЕО ремонта е много евтин-купуваш си ново и готово аз имам NЕО PDX 77 и съм доволен.Чете си всичко,субтитрите са големички...Ако се скапе направо ще ми е мъчно! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Май 11, 2007 23:08 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | аз имам NЕО PDX 77 и съм доволен.! |
Най-доброто в този клас.За парите си направо сцепва.Сменяш мотори и оптики и вечно го ползваш  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|