| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 17:13 Заглавие: NOKIA 7172 TOP |
|
|
NOKIA 7172 TOP ШАСИ EUROSTEREO NB5
XC410908 P SDA3546
Беше омазана паметта.Презаписах я с друг бин всичко тръгна нормално.Трябва само лека промяна на вертикалния размер.Забелязах едно явление което ме притеснява.Когато е без сигнал през 2 секунди има някакво възбуждане вероятно в задаващия генератор на развивката което не винаги е съпроводено с секундно потъмняване на екрана и прецъкване откъм самата развивка.Със сигнал няма проблем.Захранващите напрежения са стабилни но още не съм слагал осцилоскопа да видя дали спира за момент импулса.Имали ли сте подобен проблем  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 9:24 Заглавие: Re: NOKIA 7172 TOP |
|
|
| sacho написа: | NOKIA 7172 TOP ШАСИ EUROSTEREO NB5
XC410908 P SDA3546
Беше омазана паметта.Презаписах я с друг бин всичко тръгна нормално.Трябва само лека промяна на вертикалния размер.Забелязах едно явление което ме притеснява.Когато е без сигнал през 2 секунди има някакво възбуждане вероятно в задаващия генератор на развивката което не винаги е съпроводено с секундно потъмняване на екрана и прецъкване откъм самата развивка.Със сигнал няма проблем.Захранващите напрежения са стабилни но още не съм слагал осцилоскопа да видя дали спира за момент импулса.Имали ли сте подобен проблем  |
Тоя телевизор така си работи нормално-със замазвания,със пресвивания по хоризонтала със препуквания ,като няма сигнал.
Виж само да не ти църка ТХОто обаче,че тогава-задължително сменяй с ново.Никво лепене!
Сервиз-натискаш --/- Menu TV едно след друго от пулта в продължение на 1 секунда. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 6:55 Заглавие: |
|
|
Bojilov благодаря за мнението. Регулирах го в сервиз и други проблеми няма.Около ТХО всичко е спокойно."Клати" го Пилот 1834  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|