|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 22:44 Заглавие: Кинескопи SONY |
|
|
| Колеги донесоха ми 4 бр. монитори SUN---SONY с кинескопи ТРИНИТРОН M49KZK15X и цялата им карантия в отлично състояние,но за мой ужас ги разглобиха пред мен и остана всичко без жилезата.Ако на някой му трябва нещо от тези монитори,мога да съдействам на минимални цени да свършим работа.Моделите бях написал скоро и отново ще публикувам.Дано помогна някому,че ме боли сърцето,когато се троши SONY. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 0:42 Заглавие: Re: Кинескопи SONY |
|
|
| wesko dilow написа: | | Колеги донесоха ми 4 бр. монитори SUN---SONY с кинескопи ТРИНИТРОН M49KZK15X и цялата им карантия в отлично състояние,но за мой ужас ги разглобиха пред мен и остана всичко без жилезата.Ако на някой му трябва нещо от тези монитори,мога да съдействам на минимални цени да свършим работа.Моделите бях написал скоро и отново ще публикувам.Дано помогна някому,че ме боли сърцето,когато се троши SONY. |
Скоро ми изгоря монитора- http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=30292&topicshow=%EC%EE%ED%E8%F2%EE%F0%20AppleVision%20750%20AV%20family%20number%20M2942%20%F8%E0%F1%E8%20?
S kineskop тринитрон м41кка16х и понеже не намирам схемата, а и вече си купих друг монитор , съм готов да го подаря за части ако на някой му трябва . Кинескопа е в добро състояние, по платката има изгорели 2 съпротивления,ценер и стабилизатор.
в Несебър съм |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|