| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 11, 2007 18:32 Заглавие: Как се сваля иглата от динамичната доза |
|
|
Може ли да ми помогне някой , като ми обясни как се сваля иглата от динамична доза , по иглата няма никакви надписи освен знака на audio-technica на предпазитела отпред
нещо такова е само че има и предпазител. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 14:05 Заглавие: |
|
|
връщаш ме назад в детските години май иглата се вадеше напред това ми е по спомен, ако не те подвеждам _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 16:23 Заглавие: |
|
|
| Tigar написа: | | връщаш ме назад в детските години май иглата се вадеше напред това ми е по спомен, ако не те подвеждам |
да точно така дърпа се напред и излиза с онова гуменото което и е в основата. Но трябва много внимателно да се действа да не се засегне останалата част. Новите игли се продаваха заедно с това гуменото в основата и просто се напъхват на мястото на старата. _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 19:11 Заглавие: |
|
|
| За цялото това чудо на снимката ли казвате че се дърпа напред или само за игличката , мен ме интерусъва цялото как се вади. |
|
|
 |
|