| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sundy Гост
|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 15:36 Заглавие: VW ALPHA CC - code??? |
|
|
Здравейте, нова съм тук и нищо не разбирам от електроника (затова и питам ) Имам VW Golf3`94 с радио VW ALPHA CC на BLAUPUNKT - едни "майстори" свалиха акумулатура и радиото се кодира (съответно за късмет кода не е написан никъде по радиото ) Самото радио не струва колкото искат за разкодирането му и аз се мъча с разни калкулатори, но не приема нито един от изскочилите кодове Затова моля за помощ Ето данните: VWZ1Z1P9016592 7643840060 1H0035156 - това е всичко, което е написано на тялото на касетофона. Ако ще помогне намерих това като данни (не знам какво означават) - VW ALPHA CC VWZ1Z1 7 643 840 060 BLAUPUNKT 47C446AF-UK04 4C016 smd EEPROM
Моля, помогнете да го намерим кода, защото точно в момента нямам възможност да си купя ново  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 16:57 Заглавие: |
|
|
| Как става това, какъв е този програматор? Съжалявам, че задавам елементарни въпроси, но не ми се е налагало да ровичкам точно такава техника (повече ме бива в механиката). Бих могла да свържа лаптоп с буксата на автомобила, но нямам представа какъв интерфейс ми трябва за разчитането на самото радио и дали ще стане така. Обяснете малко по-подробно, моля... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 17:14 Заглавие: |
|
|
Ако беше потърсил из форума нямаше да питаш. Например PonyProg
Няма ли да ти е по лесно да дадеш 10 - 15 лв. на някой да свърши работа? Пък ако може да си намериш друго за по малко от тези пари - може и така. Ама и на него евентуално му трябва разкодиране.  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 17:39 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Самото радио не струва колкото искат за разкодирането му и аз се мъча с разни калкулатори, но не приема нито един от изскочилите кодове |
Глупости радиото си струва,парите за разкодиране са 10-15лв. поне в нашият регион ,незнам колко са искали но според мен повече време ще загубиш да търсиш безплатен вариант.А времето е пари,ако си близо до Видин го правя за 10лв. транспорта си е за твоя сметка.Поздрави от Видин. |
|
|
 |

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 18:11 Заглавие: |
|
|
Хм, чувах за суми от над 20-30лв. - не че са много, но имах сума разходи по колата и това ми е "бял кахър"... само че ме дразни това SAFE, което се инати и не ще да поеме ни един код Освен това смятам след време да си купя нещо по-добро, затова не ми се хвърлят пари за нещо което почти е отписано... Да не говорим, че си е друго ако успееш сам да си оправиш проблема (бая ровене из нета падна за калкулатори ) Явно ще го зарежа  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 18:50 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Хм, чувах за суми от над 20-30лв. - не че са много, но имах сума разходи по колата и това ми е "бял кахър"... само че ме дразни това SAFE, което се инати и не ще да поеме ни един код Освен това смятам след време да си купя нещо по-добро, затова не ми се хвърлят пари за нещо което почти е отписано... Да не говорим, че си е друго ако успееш сам да си оправиш проблема (бая ровене из нета падна за калкулатори ) Явно ще го зарежа  |
Давам 15 лева за радиото щом ще го зарязваш.Куриера за мен разбира се  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|