Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

VW ALPHA CC - code???

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sundy
Гост

МнениеПуснато на: Съб Май 12, 2007 15:36    Заглавие: VW ALPHA CC - code??? Отговорете с цитат

Здравейте, нова съм тук и нищо не разбирам от електроника (затова и питам Wink ) Имам VW Golf3`94 с радио VW ALPHA CC на BLAUPUNKT - едни "майстори" свалиха акумулатура и радиото се кодира (съответно за късмет кода не е написан никъде по радиото Sad ) Самото радио не струва колкото искат за разкодирането му и аз се мъча с разни калкулатори, но не приема нито един от изскочилите кодове Sad Затова моля за помощ Embarassed Ето данните: VWZ1Z1P9016592 7643840060 1H0035156 - това е всичко, което е написано на тялото на касетофона. Ако ще помогне намерих това като данни (не знам какво означават) - VW ALPHA CC VWZ1Z1 7 643 840 060 BLAUPUNKT 47C446AF-UK04 4C016 smd EEPROM
Моля, помогнете да го намерим кода, защото точно в момента нямам възможност да си купя ново Embarassed
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Май 12, 2007 16:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Прочиташ паметта на програматор, слагаш я тук и ще ти кажем кода.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Съб Май 12, 2007 16:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Как става това, какъв е този програматор? Съжалявам, че задавам елементарни въпроси, но не ми се е налагало да ровичкам точно такава техника (повече ме бива в механиката). Бих могла да свържа лаптоп с буксата на автомобила, но нямам представа какъв интерфейс ми трябва за разчитането на самото радио и дали ще стане така. Обяснете малко по-подробно, моля...
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 12, 2007 17:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако беше потърсил из форума нямаше да питаш. Например PonyProg

Няма ли да ти е по лесно да дадеш 10 - 15 лв. на някой да свърши работа? Пък ако може да си намериш друго за по малко от тези пари - може и така. Ама и на него евентуално му трябва разкодиране. Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Pepi Petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Vidin

МнениеПуснато на: Съб Май 12, 2007 17:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Самото радио не струва колкото искат за разкодирането му и аз се мъча с разни калкулатори, но не приема нито един от изскочилите кодове

Глупости радиото си струва,парите за разкодиране са 10-15лв. поне в нашият регион ,незнам колко са искали но според мен повече време ще загубиш да търсиш безплатен вариант.А времето е пари,ако си близо до Видин го правя за 10лв. транспорта си е за твоя сметка.Поздрави от Видин.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 12, 2007 17:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Те в голямото село . . . .
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Съб Май 12, 2007 18:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм, чувах за суми от над 20-30лв. - не че са много, но имах сума разходи по колата и това ми е "бял кахър"... само че ме дразни това SAFE, което се инати и не ще да поеме ни един код Evil or Very Mad Освен това смятам след време да си купя нещо по-добро, затова не ми се хвърлят пари за нещо което почти е отписано... Да не говорим, че си е друго ако успееш сам да си оправиш проблема (бая ровене из нета падна за калкулатори Wink ) Явно ще го зарежа Embarassed
Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Май 13, 2007 18:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Хм, чувах за суми от над 20-30лв. - не че са много, но имах сума разходи по колата и това ми е "бял кахър"... само че ме дразни това SAFE, което се инати и не ще да поеме ни един код Evil or Very Mad Освен това смятам след време да си купя нещо по-добро, затова не ми се хвърлят пари за нещо което почти е отписано... Да не говорим, че си е друго ако успееш сам да си оправиш проблема (бая ровене из нета падна за калкулатори Wink ) Явно ще го зарежа Embarassed

Давам 15 лева за радиото щом ще го зарязваш.Куриера за мен разбира се Wink
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети